Honda Forza 750: Κι άλλο teaser, κι άλλη όψη

Συνεχίζεται το «τυράκι» για το επιβεβαιωμένο, πλέον, Honda Forza 750 με άλλο ένα βίντεο να μας προϊδεάζει για το τι θα ακολουθήσει. Δείτε περισσότερα.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Πλέον μένουν λιγότερες από 10 ημέρες, για την αποκάλυψη του νέου Honda Forza 750, που εμφανίστηκε πρώτη φορά πριν λίγες ημέρες ετοιμάζοντας την διάδοχη κατάσταση του Integra 750. Θέλετε να δείτε κι άλλο; Μάλλον ναι, από ότι φαίνεται, καθώς η Honda δημοσίευσε ένα ακόμα teaser βίντεο για το μοντέλο που… μόνο που δεν μας το δείχνει έτοιμο.
 
Βασική διαφορά αυτού του νέου βίντεο σε σχέση με τα προηγούμενα που κυκλοφόρησαν, το ότι βλέπουμε το μοντέλο και από το προφίλ, παίρνοντας μια καλή εντύπωση για το μέγεθος του και την μορφή του. Αν προσέξετε τον πίσω τροχό, θα διαπιστώσετε εύκολα ότι είναι μικρότερος από τον εμπρός και αυτό έχει λόγο: Η Honda πιθανότατα δημιούργησε έναν μεγαλύτερο χώρο αποθήκευσης αντικειμένων κάτω από την σέλα που χωρά κράνος, μια σημαντική βελτίωση σε σχέση με το Integra.
 
Ακόμα, στα έγχρωμα και πιο λεπτομερή πλάνα που ακολουθούν προς το τέλος του κλιπ, βλέπουμε την νέα σχεδιαστική προσέγγιση του Mega Scooter της Honda, το οποίο διαφοροποιείται σημαντικά από το Integra ακολουθώντας μια πολύ πιο σπορ εμφάνιση. Σε κάθε περίπτωση ο κινητήρας είναι ευδιάκριτος στο κέντρο του μοντέλου, θυμίζοντας μας την μηχανολογική βάση που δανείζεται στοιχεία μοτοσυκλέτας, όπως πάρα πολλά μοντέλα της κατηγορίας.
 
Δείτε το βιντεάκι που δημοσίευσε η Honda, αμέσως παρακάτω. Υπομονή 9 μερούλες ακόμα...