Η επίμαχη εικόνα: Είναι αυτό όντως ένα νέο Honda MSX 125;

Honda: Έρχεται το νέο MSX 125;

Φήμες για επικείμενη ανανέωση του γνωστού «Grom» κυκλοφόρησαν πριν κάποια 24ωρά στο διαδίκτυο. Φρεσκάρεται για το 2021, το αγαπημένο μοντέλο της Honda;

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Πηγές από την Ιαπωνία κάνουν λόγο, για την εμφάνιση ενός νέου Honda MSX 125 για το 2021 και μάλιστα, αυτό μπορεί να πάρει και την μορφή… «αγωνιστικής» μοτοσυκλέτας! Έτσι τουλάχιστον ισχυρίζονται οι άνθρωποι του Young Machine, γνωστοί για τις «εσωτερικές» πληροφορίες που έχουν στην διάθεση τους κατά καιρό.
 
Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, η φωτογραφία που βλέπετε εδώ εστάλη από «ανώνυμες πηγές» στους ανθρώπους του ιαπωνικού περιοδικού, οι οποίοι ερεύνησαν το θέμα. Τα συμπεράσματά τους ήταν τα εξής: Μιλάμε για έναν ολοκαίνουργιο Grom, που θα έχει αλλαγές τόσο σε μηχανολογικό όσο και σε εμφανισιακό επίπεδο και μένει μόνο η επιβεβαίωση. 
 
Αρχικά, ο κινητήρας λέγεται ότι θα είναι εντελώς καινούργιος, χωρίς όμως κάτι περισσότερο να δημοσιεύεται. Από την εικόνα, μπορεί να παρατηρήσει εύκολα κανείς, ότι ο συμπλέκτης του κινητήρα έχει αλλάξει θέση και βρίσκεται πιο πίσω, θυμίζοντας διάταξη μοτοσυκλέτας. Αυτό σημαίνει ότι ο κινητήρας θα φέρει μεγάλες αλλαγές στο εσωτερικό του και αυτό είναι που πυροδότησε τις εικασίες. Διαφορετικοί επίσης φαίνονται οι τροχοί, το σχήμα της σέλας, η τοποθέτηση των μαρσπιέ και ο εμπρός δίσκος φρένου.
 
Για την εμφάνιση, η εικόνα που διέρρευσε μιλάει από μόνη της, με το MSX125 να αλλάζει ριζικά. Λογικό, καθώς ας μην ξεχνάμε ότι το μοντέλο έχει παρουσιαστεί από το 2014 και δεν έχει αλλάξει σχεδόν καθόλου. Από την άλλη, αν το μοντέλο δεν αλλάξει εντελώς, τότε ίσως μιλάμε για μια εκτεταμένη εμφανισιακή του ανανέωση ή την παρουσίαση μιας αγωνιστικής βερσιόν του, με ανάλογο εξοπλιστικό πακέτο. Μείνετε συντονισμένοι…