Συμπέρασμα

    Ισορροπημένη και τίμια μοτοσυκλέτα. Μια άποψη που γεννήθηκε από τις πρώτες μέρες της συμβίωσής μας και μας την ενίσχυαν όλοι οι κάτοχοι CB 500X που συναντήσαμε αυτό τον μήνα στα φανάρια. Όλοι δήλωναν απόλυτα ικανοποιημένοι με την αγορά της. Παρότι είναι μια ιδανική μοτοσυκλέτα για κατόχους Α2 διπλώματος, σε όποια ηλικιακή ομάδα και αν ανήκεις, η CB 500X έχει τον τρόπο της να σε κερδίσει ούτως η άλλως.

    Θέλετε μια μοτοσικλέτα για να μπορείτε να οδηγείτε άνετα στην πόλη, με ευκολία που παραπέμπει σε παπί 500 κυβικών; Που να συγκεντρώνει τουριστικές δυνατότητες ώστε να ταξιδεύετε ξεκούραστα; Που δεν σας περιορίζει και συνεχίζει ακόμα και εκεί όπου τελειώνει η άσφαλτος; Και μάλιστα όλα αυτά με λογικό κόστος χρήσης και προσιτή τιμή; 

    Τελικά η CB 500X είναι μια κατηγορία από μόνη της και μόνο τυχαίο δεν είναι ότι βρίσκεται συνεχώς στην κορυφή των πωλήσεων. Φιλική και ευέλικτη, εύχρηστη και οικονομική. Μετά από τέτοια συμβίωση σκέφτεσαι σοβαρά και τον γάμο!!
     
     

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

    • Giannis

      Τιμουλα;;; Το πιο σημαντικό δεν μας λέτε! Κατ' αρχήν πολύ φτωχή σε εξοπλισμό. Ο κινητήρας της 500άρας της Voge μοιάζει ιδιαίτερα με αυτόν των τωρινών Honda CB 500 και η ποιότητα κατασκευής είναι πολύ υψηλή, σε βαθμό που σε κάνει να μπαίνεις σε σκέψεις για το αν αυτό που βλέπεις είναι σίγουρα φτιαγμένο στην Κίνα. Άσε που δεν συγκρίνεται σε εξοπλισμό... Για να βάλουμε ένα ακόμα στοιχείο στην κουβέντα, θα πρέπει να θυμίσουμε ότι η Ταϊλάνδη κατασκευάζει πλέον “ιαπωνική ποιότητα”, κάτι που έχουμε δει επανειλημμένα σε διάφορα Honda, Kawasaki, Triumph, Ducati. Αυτό το Honda όλο προσόντα πλέον δεν είναι αρκετό. Μπορείς με λιγότερα χρήματα να κάνεις εξ ίσου καλά τη δουλειά σου. Ειδικότερα στις δύσκολες εποχές, δε μπαίνει βαθιά το χέρι στη τσέπη.

        21