HONDA CB 500X: Long term test

Για όλα ικανή. Σε μια σχέση συμβίωσης το κυριότερο χαρακτηριστικό είναι η αμοιβαία εμπιστοσύνη και η CB 500 X διαθέτει όλα εκείνα τα προσόντα πολυχρηστικότητας που το ανάγουν ως ένα ακαταμάχητο allround σύνολο που θέλεις να σε συντροφεύει σε κάθε σου διαδρομή. Αξίζει να την βάλεις στη ζωή σου;

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Τιμή: 7.500 ευρώ


Η Honda CB 500Χ είναι η πιο δημοφιλής έκδοση των CB στα μεσαία κυβικά, κάτι που φαίνεται και από μια γρήγορη ματιά στις ταξινομήσεις, όπου φιγουράρει στις πρώτες θέσεις των πωλήσεων. Μια all-round μοτοσυκλέτα, που οι αναβάτες έχουν ξεχωρίσει για τους πολλαπλούς ρόλους που μπορεί να επιτελέσει. Μια δοκιμή μακράς διαρκείας, αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για ΅ξεσκόνισμαΆ γύρω από κάθε λεπτομέρεια και μια εις βάθος μύηση στις επιμέρους δυνατότητες του μοντέλου σε κάθε πεδίο χρήσης.  
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • Giannis

    Τιμουλα;;; Το πιο σημαντικό δεν μας λέτε! Κατ' αρχήν πολύ φτωχή σε εξοπλισμό. Ο κινητήρας της 500άρας της Voge μοιάζει ιδιαίτερα με αυτόν των τωρινών Honda CB 500 και η ποιότητα κατασκευής είναι πολύ υψηλή, σε βαθμό που σε κάνει να μπαίνεις σε σκέψεις για το αν αυτό που βλέπεις είναι σίγουρα φτιαγμένο στην Κίνα. Άσε που δεν συγκρίνεται σε εξοπλισμό... Για να βάλουμε ένα ακόμα στοιχείο στην κουβέντα, θα πρέπει να θυμίσουμε ότι η Ταϊλάνδη κατασκευάζει πλέον “ιαπωνική ποιότητα”, κάτι που έχουμε δει επανειλημμένα σε διάφορα Honda, Kawasaki, Triumph, Ducati. Αυτό το Honda όλο προσόντα πλέον δεν είναι αρκετό. Μπορείς με λιγότερα χρήματα να κάνεις εξ ίσου καλά τη δουλειά σου. Ειδικότερα στις δύσκολες εποχές, δε μπαίνει βαθιά το χέρι στη τσέπη.

      21