Το ηλεκτροκίνητο scooter S02HS DELIVERY ήδη κυκλοφορεί στους δρόμους όλης της Ευρώπης και έχει γίνει η ιδανική επιλογή για εταιρείες και επαγγελματίες σε αστικά κέντρα και κοινότητες.

Silence S02HS Delivery

Πάρε προσφορά για το συγκεκριμένο μοντέλο και κέρδισε ένα κράνος LS2 Vector Evo αξίας 219€. περισσότερα »

Το S02HS είναι ένα ηλεκτροκίνητο scooter για εταιρείες. Αυτό το αποτελεσματικό μοντέλο προσφέρει διαφορετικές εκδόσεις για υπηρεσίες διανομής, χρονομεριστική μίσθωση σκούτερ, μεταφορικά πρακτορεία, αστυνομία και υπηρεσίες ασφαλείας. Αυτό το ηλεκτροκίνητο σκούτερ συνδυάζει εξαιρετικές βασικές λειτουργίες με ένα εύρος πρακτικών πρόσθετων εξαρτημάτων, τα οποία προσαρμόζονται στις ανάγκες του κάθε αγοραστή.

Ο ηλεκτροκινητήρας των 7000W μπορεί να αναπτύξει τελική ταχύτητα 90 χλμ./ώρα και παίρνει ζωή από μια μπαταρία ιόντων λιθίου η οποία προσφέρει αυτονομία έως και 137 χιλιόμετρα με μια φόρτιση. Τα τρία προγράμματα οδήγησης διαφοροποιούν την τελική ταχύτητα και την αυτονομία, ενώ η λειτουργία όπισθεν προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία.

Το τηλεσκοπικό πιρούνι και τα διπλά αμορτισέρ έχουν υδραυλική λειτουργία για ομαλότερη απορρόφηση των κραδασμών, ενώ το σύστημα συνδυασμένης πέδησης αυξάνει τα επίπεδα ασφαλείας κατά το φρενάρισμα, ενώ ταυτόχρονα επαναφορτίζει τη μπαταρία. Το επίπεδο πάτωμα, το top box και ο γάντζος στο εσωτερικό της ποδιάς αυξάνουν κατακόρυφα τα επίπεδα ευχρηστίας του S02HS, ενώ η USB θύρα δίνει δυνατότητα για φόρτιση ηλεκτρικών συσκευών.

Το S02HS παρέχει υψηλό επίπεδο ευελιξίας και σταθερότητας χάρις του χαμηλού κέντρου βάρους και το χαμηλό βάρος που ανέρχεται στα 145 κιλά μαζί με τη μπαταρία. Στον εξοπλισμό του S02HS περιλαμβάνεται σύστημα συνδεσιμότητας με smartphone για πληροφόρηση του αναβάτη αλλά και προγράμματα ασφάλειας και παρακολούθησης σφαλμάτων.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στο μοντέλο που σας ενδιαφέρει)

Δείτε και τα 133 μοντέλα της Εκθεσης