To S02LS είναι ένα scooter καθημερινής μετακίνησης με μηδενικούς ρύπους και πολύ χαμηλή κατανάλωση σε ρεύμα.

Silence S02LS

Πάρε προσφορά για το συγκεκριμένο μοντέλο και κέρδισε ένα κράνος LS2 Vector Evo αξίας 219€. περισσότερα »

Ένα brushless hub μοτέρ 1500W βρίσκεται τοποθετημένο στον πίσω τροχό και μέσω των δύο διαφορετικών προγραμμάτων οδήγησης, Eco και City, το S02LS αποδίδει έως και 45 χλμ./ώρα τελικής ταχύτητας. Παράλληλα, η λειτουργία οπισθοπορείας αυξάνει τα επίπεδα ευελιξίας, διευκολύνοντας σε πολλές περιπτώσεις τον αναβάτη.

Ο ηλεκτροκινητήρας του S02LS είναι σχεδιασμένος έτσι ώστε να προσφέρει άμεση απόκριση στο γκάζι και ομαλή επιτάχυνση, ελαχιστοποιώντας παράλληλα την κατανάλωση ενέργειας. Η μπαταρία των 25 κιλών είναι αποσπώμενη για ευκολία στη φόρτιση και προσφέρει αυτονομία 149 χιλιομέτρων για κάθε πλήρη κύκλο φόρτισης.

Ο αναβάτης του S02LS έχει στη διάθεση του ένα top box χωρητικότητας 47 για αποθήκευση αντικειμένων, ενώ στον πλούσιο εξοπλισμό του ανήκουν ο LED φωτισμός, η ψηφιακή οθόνη πολλαπλών ενδείξεων, η βάση για smartphone, η θύρα US, το σύστημα συνδεσιμότητας με smartphone και το σύστημα συνδυασμένης πέδησης το οποίο πετυχαίνει και επανάκτηση ενέργειας για την μπαταρία.  Οι τροχοί των 13 και 14 ιντσών εμπρός και πίσω τυλίγονται από tubeless ελαστικά, ενώ το συνολικό βάρος του SL02LS μαζί με τη μπαταρία, ανέρχεται στα 114 κιλά.
 
Silence S02LS

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στο μοντέλο που σας ενδιαφέρει)

Δείτε και τα 133 μοντέλα της Εκθεσης