Το Tricity 300 είναι έτοιμο να αλλάξει την καθημερινότητά σας. Ο τρίτροχος σχεδιασμός του χαρίζει μια νέα αίσθηση σταθερότητας και σιγουριάς, με τους διπλούς μπροστινούς τροχούς με κλίση, να χαρίζουν

Το Tricity 300 είναι έτοιμο να αλλάξει την καθημερινότητά σας. Ο τρίτροχος σχεδιασμός του χαρίζει μια νέα αίσθηση σταθερότητας και σιγουριάς, με τους διπλούς μπροστινούς τροχούς με κλίση, να χαρίζουν καλύτερο κράτημα για ομαλό στρίψιμο. Και τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να το οδηγήσετε εάν έχετε δίπλωμα αυτοκινήτου.

Yamaha Tricity 300
Yamaha Tricity 300
Yamaha Tricity 300
Yamaha Tricity 300
Yamaha Tricity 300
  • Το Tricity 300 είναι έτοιμο να αλλάξει την καθημερινότητά σας. Ο τρίτροχος σχεδιασμός του χαρίζει μια νέα αίσθηση σταθερότητας και σιγουριάς, με τους διπλούς μπροστινούς τροχούς με κλίση, να χαρίζουν
  • Yamaha Tricity 300
  • Yamaha Tricity 300
  • Yamaha Tricity 300
  • Yamaha Tricity 300
  • Yamaha Tricity 300

Yamaha Tricity 300

Πάρε προσφορά για το συγκεκριμένο μοντέλο και κέρδισε ένα κράνος LS2 Vector Evo αξίας 219€. περισσότερα »

To Tricity 300 είναι το νέο μοντέλο της κατηγορίας οχημάτων LMW της Yamaha, ένα τρίτροχο scooter, που μπορεί να οδηγηθεί και από κατόχους διπλώματος B-αυτοκινήτου (αν έχει εκδοθεί μέχρι τις 18 Ιανουαρίου του 2013).

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Το σύστημα διδύμου τροχού εμπρός χαρακτηρίζεται από μετατρόχιο 470 χιλιοστών και αποτελείται από «παραλληλόγραμο μοχλικό» με διπλό πιρούνι. Το σύστημα προσφέρει γωνίες στροφής των τροχών μέχρι 72 μοίρες, για αυξημένη ευελιξία. Η διαδρομή της εμπρός ανάρτησης ανέρχεται στα 130 χιλιοστά. Οι τροχοί του Tricity 300 είναι διαμέτρου 14 ιντσών και εξοπλίζονται με ειδικά σχεδιασμένα ελαστικά της Bridgestone.

Το εμπρός σύστημα ανάρτησης μπορεί να κλειδώσει στην όρθια θέση όταν το scooter βρίσκεται σε στάση, ενώ ξεκλειδώνει αυτόματα όταν το μοντέλο αρχίσει να κινείται. Παράλληλα, το σύστημα δεν επεμβαίνει στην ανάρτηση του μοντέλου και, κατά συνέπεια, διευκολύνει τους χειροκίνητους ελιγμούς του Tricity κατά την στάθμευση.

Ο κινητήρας του Tricity 300 προέρχεται από το XMAX 300 και είναι η Blue Core μονάδα των 300 κ.εκ. με μικρές αλλαγές. Συγκεκριμένα, το σχήμα του θαλάμου καύσης και της θυρίδας εισαγωγής, αλλά και η χαρτογράφηση του ψεκασμού έχουν αλλάξει. Ο υγρόψυκτος κινητήρας 292 κ.εκ Blue Core αποδίδει 27,6 ίππους στις 7.250 σ.α.λ. και 2.95 χλγμ ροπής στις 5.750 σ.α.λ. Ο κινητήρας φέρει επίσης, σύστημα traction control.

Tο ατσάλινο πλαίσιο του Tricity κατασκευάζεται από σωλήνες μικρής διαμέτρου για να επιτευχθεί ο επιθυμητός συνδυασμός ακαμψίας-βάρους, ενώ η κατανομή του τελευταίου μοιράζεται 50-50 (με τον αναβάτη) στο εμπρός και πίσω μέρος, ώστε να συνδυάζεται η σταθερότητα με την ευελιξία, παρά το βάρος των 239 κιλών (πλήρες).

Στα φρένα, συναντάμε δίσκους των 267 χιλιοστών σε όλους τους τροχούς, με υδραυλικό σύστημα που φέρει φυσικά ABS αλλά και σύστημα συνδυασμένης πέδησης. Πιο συγκεκριμένα, το πίσω φρένο ενεργοποιεί και τους δίσκους των εμπρός τροχών ισοσταθμίζοντας μια τυχόν απότομη και μεγάλη εφαρμογή δύναμης στο πίσω φρένο.

Κάτω από την σέλα του Tricity 300, ο αναβάτης μπορεί να φιλοξενήσει δύο κράνη full face ή ένα κράνος και έναν χαρτοφύλακα A4 μαζί. Ο αναβάτης έχει στην διάθεσή του παροχή ρεύματος DC, ενώ με το σύστημα Smart Key, η εκκίνηση του Tricity και οι βασικές λειτουργίες του (άνοιγμα σέλας και τάπας ρεζερβουάρ και κλείδωμα-ξεκλείδωμα τιμονιού) μπορούν να γίνουν από απόσταση.
 
Tricity 300 Sport Pack
Το ελαφρύ και κομψό Tricity 300 είναι ένα μοντέρνο και δυναμικό τρίτροχο σκούτερ που διαθέτει τις καλύτερες προδιαγραφές στην κατηγορία του. Για μια επιπλέον δόση δυναμισμού και ακόμη πιο σπορ εμφάνιση, το Sport Pack περιλαμβάνει σπορ ανεμοθώρακα με ανθεκτικότητα στις γρατζουνιές, μινιμαλιστικό πλαίσιο πινακίδας με φωτισμό LED πίσω και μαρσπιέ από αλουμίνιο με λαστιχένιες επενδύσεις για ισχυρό κράτημα.
Το πακέτο περιέχει:

  • Σπορ ανεμοθώρακας: εύκολος στην τοποθέτηση, ελαφρύς σπορ ανεμοθώρακας από πολυανθρακικό υλικό, στιβαρός και ανθεκτικός στις γρατσουνιές.
  • Βάση πινακίδας κυκλοφορίας: με λογότυπο Tricity και φώτα LED, συμπαγούς και δυναμικής σχεδίασης
  • Σετ πλακών μαρσπιέ: από ανοδιωμένο αλουμίνιο για βελτιωμένη εμφάνιση, περιλαμβάνει λαστιχένιες επενδύσεις και διατίθεται σε δύο μέρη για την επάνω και κάτω πλάκα.
 
Tricity 300 Urban Pack
Το Urban Pack διαθέτει ενσωματωμένη πίσω σχάρα και μια καλοσχεδιασμένη βαλίτσα 39 λίτρων που χωράει άνετα το κράνος σας, επιπλέον αποσκευές ή οτιδήποτε άλλο βάλετε μέσα. Το ενσωματωμένο πίσω μαρσπιέ επιτρέπει στον επιβάτη σας να ταξιδεύει με άνεση και ο υψηλός ανεμοθώρακας παρέχει πρόσθετη προστασία από τον άνεμο, αφήνοντας ελεύθερο το οπτικό πεδίο σας.
Το πακέτο περιέχει:
  • Ψηλός ανεμοθώρακας: σχεδιασμένος για να αντέχει σε ισχυρούς ανέμους και να βελτιώνει την εμπειρία του αναβάτη
  • Βαλίτσα 39 λίτρων: για μεγαλύτερο χώρο αποσκευών, με ενσωματωμένο μαξιλαράκι πλάτης συνεπιβάτη. Τα προσαρμοζόμενα καπάκια και η εσωτερική τσάντα διατίθενται ξεχωριστά
  • Πίσω σχάρα: στιβαρή αλλά ελαφριά για να στηρίζει την επάνω βαλίτσα
 
 Η τιμή του Yamaha Tricity 300 είναι 8.990 ευρώ

Επισκέψου με 1 κλικ πάνω στην εικόνα του κάθε Hall-Τομέα που επιθυμείς!