Με υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτονομία που φτάνει τα 85 χιλιόμετρα και προσιτή τιμή, το NIU NQi Sport επαναπροσδιορίζει τις μετακινήσεις.

Με υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτονομία που φτάνει τα 85 χιλιόμετρα και προσιτή τιμή, το NIU NQi Sport επαναπροσδιορίζει τις μετακινήσεις.

    NIU NQi Sport

    Πάρε προσφορά για το συγκεκριμένο μοντέλο και κέρδισε ένα κράνος LS2 Vector Evo αξίας 219€. περισσότερα »

    Το NIU NQi Sport είναι εφοδιασμένο με ηλεκτροκινητήρα της Bosch απόδοσης 1500 Watt, ο οποίος τροφοδοτείται από μια μπαταρία λιθίου 26Αh που χαρίζει αυτονομία έως 60 χιλιόμετρα, με μια πλήρη φόρτιση να πραγματοποιείται σε 6 ώρες. Το βάρος των 99 κιλών σε συνδυασμό με τους τροχούς των 12 ιντσών που χαρίζουν μεγάλη ευελιξία που κάνει εύκολες τις μετακινήσεις στο ασφυκτικό κέντρο της πόλης. Η τελική του ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 45 χιλιόμετρα της ώρα, που σημαίνει ότι είναι κατάλληλο για κατόχους διπλώματος ΑΜ. Ο εξοπλισμός του περιλαμβάνει LED φώτα, LCD οθόνη και GPS tracker που δεν χρειάζεται κάρτα sim, αφού συνδέεται με δορυφόρο.

    Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

    Είναι διαθέσιμο και σε έκδοση Extended Range  με κινητήρα 1800 Watt και μεγαλύτερη μπαταρία, χωρητικότητας 29Ah, με την αυτονομία σε αυτή την περίπτωση να φτάνει τα 85 χιλιόμετρα.

    Η τιμή του NIU NQi Sport ξεκινάει από τα 2.590 ευρώ και φτάνει τα 3.190 για την έκδοση Extended Range.  

    Επισκέψου με 1 κλικ πάνω στην εικόνα του κάθε Hall-Τομέα που επιθυμείς!