Το Ecooter E5 έρχεται με εντυπωσιακά τεχνικά χαρακτηριστικά θέλοντας να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς χρήστες scooters.

Το Ecooter E5 έρχεται με εντυπωσιακά τεχνικά χαρακτηριστικά θέλοντας να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς χρήστες scooters.

    Ecooter E5

    Πάρε προσφορά για το συγκεκριμένο μοντέλο και κέρδισε ένα κράνος LS2 Vector Evo αξίας 219€. περισσότερα »

    Το Ecooter E5 έρχεται σε 2 εκδόσεις, την Standard και την High Performance, οι οποίες εξοπλίζονται αμφότερες με ηλεκτροκινητήρα 10,9 ίππων. Τα δύο μοντέλα αποδίδουν διαφορετικά επίπεδα ροπής: Η έκδοση Standard  φτάνει τα 19,9 kgm ροπής και τα 80 χλμ/ώρα τελικής ταχύτητας, ενώ η έκδοση High Performance φτάνει τα 27 kgm και η τελική ταχύτητα ξεπερνά τα 100 χλμ/ώρα, φτάνοντας τα 103. Και οι δύο εκδόσεις εξοπλίζονται με 2 μπαταρίες, με την Standard να φέρει συσσωρευτές χωρητικότητας 30 Ah, ενώ για την έκδοση HP η χωρητικότητα τους είναι στα 42 Ah. Η αυτονομία τους ανέρχεται στα 150 και 200 χιλιόμετρα, αντίστοιχα.

    Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


    Η τιμή των μοντέλων καθορίζεται στα 5.780 ευρώ για την έκδοση Standard και στα 6.750 ευρώ για την έκδοση HP. Αμφότερα τα μοντέλα μπορούν να επωφεληθούν από την επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά», ενώ και για τα δύο ισχύουν χρηματοδοτικά προγράμματα: Είτε 0% προκαταβολή και εξόφληση σε 24 άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας, είτε με άλλα χρηματοδοτικά σε συνεργασία με τράπεζα.