Το ηλεκτρικό scooter Crystal 2 της SUNRA εντυπωσιάζει με την πρώτη ματιά, με τις vintage γραμμές του να δημιουργούν ένα στυλ που δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο.

Το ηλεκτρικό scooter Crystal 2 της SUNRA εντυπωσιάζει με την πρώτη ματιά, με τις vintage γραμμές του να δημιουργούν ένα στυλ που δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο.

    SUNRA Crystal 2

    Πάρε προσφορά για το συγκεκριμένο μοντέλο και κέρδισε ένα κράνος LS2 Vector Evo αξίας 219€. περισσότερα »

    Για να μετακινηθείτε στην πόλη με απόλυτη ελευθερία, το Crystal 2 είναι ο ιδανικός συνεργάτης. Το μοντέρνο, ευέλικτο και συμπαγές σκούτερ 2 αναβατών με ισχυρό φωτισμό LED και οθόνη LCD διασχίζει εύκολα την κυκλοφορία στην πόλη για να φτάσει εκεί που θέλετε με στιλ και ακρίβεια. Ο σχεδιασμός του μπροστινού προβολέα προσφέρει μια εξαιρετικά ευρεία δέσμη φωτός για να σας εγγυηθεί τη βέλτιστη ορατότητα και ασφάλεια. Το SUNRA Crystal 2 είναι εξοπλισμένο με κινητήρα 3000W brushless ισχυρής ροπής 64Νm για να σας οδηγήσει γρήγορα στον προορισμό σας με εξαιρετική οδηγική απόλαυση, αθόρυβα χωρίς εκπομπές ρύπων. Η αφαιρούμενη και εύκολα μεταφερόμενη μπαταρία λιθίου 60V/20Ah μπορεί να σας προσφέρει αυτονομία 58 χλμ., ενώ με τη χρήση δεύτερης μπαταρίας η αυτονομία του διπλασιάζετε.

    Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

    Τροφοδοτείται από ένα σύστημα διαχείρισης (BMS: Battery Management System) το οποίο παρέχει έλεγχο σε πραγματικό χρόνο του ρεύματος, της τάσης και της θερμοκρασίας της μπαταρίας. Το Crystal 2 είναι εξοπλισμένο με υδραυλική εμπρόσθια και οπίσθια ανάρτηση , υδραυλικά δισκόφρενα εμπρός και πίσω (Anti-lock Brake System)τα οποία εμπλέκονται άμεσα για να μειώσουν σημαντικά την απόσταση φρεναρίσματος. Είναι εξοπλισμένο με μια άνετη σέλα 2 ατόμων και μια κομψή σχεδιασμένη χειρολαβή με πλάτη συνεπιβάτη για να ενισχύσει την ασφάλεια με στυλ.
    Στον εργοστασιακό εξοπλισμό περιλαμβάνονται θύρα φόρτισης USB και συναγερμός, ενώ προαιρετικά υπάρχει δυνατότητα να προστεθούν σχάρα και βαλίτσα. Ο κατανεμητής ισχύος Field- Oriented Control (F.O.C) ελέγχει την επικοινωνία μεταξύ της μπαταρίας και του κινητήρα για την βέλτιστη απόδοση του. Το ηλεκτρικό κινητήριο σύστημα EBS έχει την δυνατότητα αντίστροφης λειτουργίας, παράγοντας ενέργεια κατά την επιβράδυνση σε κατηφορικό δρόμο ή κατά το φρενάρισμα. Η ενέργεια αυτή διοχετεύετε στις μπαταρίες με αποτέλεσμα την σημαντική αύξηση του βαθμού απόδοσης του συστήματος κίνησης. Πληροί την διεθνή προδιαγραφή αδιαβροχοποίησης 300mm.

    To SUNRA Crystal 2 κοστίζει 
    1.900 ευρώ (με επιδότηση 20%: 1.594 ευρώ).