net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Παρόλο το μακρύ γρανάζωμα, η δύναμη είναι αισθητή αν όχι με το καλημέρα, τότε ένα κλικ αμέσως μετά. Πανηγύρι!

Σούζες ακριβείας, με άριστο ψεκασμό, που προσφέρει μικρομετρικό έλεγχο. Θα σηκωθεί και με 1η αλλά και με 2α στο κιβώτιο.

Στιβαρό αλλά όχι κούτσουρο, με ρυθμιζόμενες αναρτήσεις που χαρακτηρίζονται για την εκπληκτική λειτουργία τους σε όλες τις συνθήκες.

Οδηγώντας

Τι υπέροχη μοτοσικλέτα. Μαζί της πέρασα μια επίσης υπέροχη εβδομάδα, ανακαλύπτοντας πόσο καλά μπορεί να τα καταφέρει σε όλες, μα όλες, τις καταστάσεις. Θέλετε βόλτα; Το μικρό βάρος, το άψογο στήσιμο, η όχι ακραία θέση οδήγησης, και το πραγματικά υπέροχο μοτέρ με τον αλάνθαστο ψεκασμό θα κάνουν τις βόλτες σας απολαυστικές. Το μοτέρ γουργουρίζει, το γκάζι είναι ηλεκτρικό σε αίσθηση, δίχως τινάγματα, και μπορείτε να κυκλοφορείτε χαλαρά, ακόμα και με ελάχιστα χιλιόμετρα στο κοντέρ, δίχως σκορτσάρισμα και δίχως άγχος. Μόνη ένσταση στην αστική κίνηση ο σχετικά βαρύς συμπλέκτης. Το τιμόνι κόβει αρκετά, οι επιταχύνσεις είναι άμεσες, το κιβώτιο άριστο, δίχως νεκρές και τζόγους, το ABS κάνει δουλειά δίχως να ενοχλεί με υπερβολικές παρεμβάσεις, και το Street Triple R θα αποτελέσει όπλο μέσα στην πόλη, όταν θελήσετε να κινηθείτε γρήγορα. Ναι, στις πολύ χαμηλές στροφές δεν διαθέτει τη δύναμη που έχουν κάποιες άλλες γυμνές μοτοσικλέτες με πολλά κυβικά -μην ξεχνάμε και το γρανάζωμα του που είναι αρκετά μακρύ-, αλλά σε μεσαίες και ψηλές θα το διασκεδάσετε με την ψυχή σας, με επιταχύνσεις, σούζες και πλαγιολισθήσεις σε γλιστερό οδόστρωμα. Κι όταν βγείτε παραέξω, και αρχίσετε τις ασκήσεις ακριβείας, θα πάθετε την πλάκα σας. Φοβερές ικανότητες, άψογο ζύγισμα, κινητήρας που παρέχει μικρομετρικό έλεγχο γκαζιού στον αναβάτη, και φρένα άγκυρες με κορυφαία αίσθηση. Σούζες, endo, και rolling burnouts γίνονται με χαρακτηριστική ευκολία, ανυψώνοντας τη μοτοσικλέτα σχεδόν στα επίπεδα ενός επαγγελματικού stunt bike! Αν δεν βελτιώσετε το ρεπερτόριο σας με αυτή τη μοτοσικλέτα, ξεχάστε το. Κι όσοι δεν αρέσκονται στο freestyle; Θα βρουν τη χαρά τους στη γρήγορη οδήγηση, στην οποία το Street Triple R ABS βάζει τα γυαλιά ακόμα και σε Supersport και Superbike προτάσεις. Εξαιρετικά ευέλικτο, σταθερό σαν βράχος, προβλέψιμο, και ταχύτατο παντού, με τη βοήθεια των μαλακών ελαστικών που φοράει θα στρίψει με όσα έρχεστε, δεν θα κουνήσει ρούπι, και θα γεμίσει τον αναβάτη με εμπιστοσύνη για να ανεβάσει ρυθμό και να πάρει μεγάλες κλίσεις. Δεν είχαμε την τύχη να το οδηγήσουμε και σε πίστα, και μετανιώνουμε για αυτό, καθώς εδώ έχουμε μία από τις ικανότερες γυμνές μοτοσικλέτες για track day ανεξαρτήτως κυβισμού και κατηγορίας.

 

TRIUMPH - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ