net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ένα streetfighter που παρέχει μεγάλα ποσά οδηγικής απόλαυσης, είτε σας αρέσει η γρήγορη οδήγηση, είτε το stunt-riding.

Το ABS ΔΕΝ απενεργοποιείται, ενώ στην περίπτωση της φωτογραφίας το βγάλαμε εκτός λειτουργίας με rolling burnout. Φανταστικά φρένα δίχως δάγκωμα.

Τέρας ροπής και ελαστικότητας ο κινητήρας του Κ5, συνηγορεί σε εκρηκτικές επιταχύνσεις και απολαυστικές σούζες. Θέλει πάντως κοντύτερο γρανάζωμα.

Πολύ καλό στήσιμο από πλαίσιο, ψαλίδι και -ρυθμιζόμενες- αναρτήσεις, χαρίζουν στο GSX-S 1000 δεμένη Sport συμπεριφορά στο δρόμο.

Καθημερινά γκάζια!

Το GSX-S 1000 φοράει τον κινητήρα του GSX-R 1000 K5-K8 και τα ελάχιστα ηλεκτρονικά, ενώ είναι απολαυστικό σε όλους τους τομείς που έχουν σημασία, χαρίζοντας απλόχερα πώρωση, χαμόγελα και XXL οδηγικές εμπειρίες.

 
Τιμή: 12.995 ευρώ

Χρώματα: μπλε, κόκκινο-μαύρο

+Εμφάνιση, ήχος, επιδόσεις κινητήρα, ευελιξία, sport κράτημα

- Ελαστικά, ABS δεν απενεργοποιείται, ψεκασμός
 
Αξίζει να ρίχνει κανείς μια ματιά στην παρουσίαση ενός νέου μοντέλου, όπως αυτή γίνεται από την εκάστοτε εταιρεία, απευθυνόμενη προς τους συντάκτες του ειδικού τύπου. Εκεί μπορεί να αντιληφθείς τις προθέσεις των τεχνικών, αλλά και των marketeers, και έχοντας οδηγήσει ο ίδιος το μοντέλο, να φιλτράρεις τις υπερβολές, και να βγάλεις τη δική σου άποψη. Κατάφεραν τελικά τους στόχους τους; Έχουν τα πράγματα έτσι; Κάπως έτσι; Κάπως αλλιώς; Ας δούμε εν τάχει την παρουσίαση της Suzuki για το GSX-S 1000.

 

SUZUKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ