net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Χαμηλά στην ποδιά θα βρείτε αυτό το μικρό ντουλαπάκι με χώρο για ένα κινητό και παροχή ρεύματος για τη φόρτισή του. Είναι πιο όμορφο κλειστό!

Κάτω από την άνετη σέλα θα βολέψετε ένα jet κράνος με ζελατίνα αλλά και ένα ελαφρύ μπουφάν, ή ένα σετ αδιάβροχα και μετρικά ακόμη μικροπράγματα.

Μίξη ψηφιακών ενδείξεων και αναλογικού ταχύμετρου είναι ο πίνακας οργάνων Έχει ό,τι χρειάζεται κανείς για τις καθημερινές του μετακινήσεις.

Εργονομία/Χώροι: 'Ανετο και για τους δυό

Αν το κοιτάξεις από μπροστά δεν θα το καταλάβεις αλλά το Django είναι ένα μεγαλύτερο scooter από ό,τι φαίνεται. Το καταλαβαίνεις με το που κάτσεις στη φαρδιά και άνετη σέλα, από την οποία λείπει ελάχιστο αφρώδες για να μας αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους. Ωστόσο, δεν τα καταφέρνει καθόλου άσχημα σε αυτό τον τομέα και δύσκολα θα μείνετε πάνω στο Django τόση ώρα ώστε να πιαστείτε, εκτός και αν βγείτε εκτός πόλης. Πολύ χώρος υπάρχει και για τα πόδια του αναβάτη και κάπου εκεί είναι που συνειδητοποιείς ότι το Django τελικά μεγαλοφέρνει. Τα πόδια σου θα βολευτούν με άνεση στην ποδιά και ανάμεσά τους θα μπορέσεις να τοποθετήσεις και κάποιο μικρό σακίδιο, ακόμη και αν ξεπερνάς τα 1,8 μ. Το τιμόνι βρίσκεται επίσης σε καλή θέση και μπορεί να μην προϊδεάζει για οδήγηση με επιθετικό στιλ, από την άλλη όμως δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα. Ούτως ή άλλως το Django δεν δημιουργήθηκε για να συναγωνιστεί τις σπορ προτάσεις στα 125 και 150 κ.εκ. Τα νέα είναι καλά και για τον συνεπιβάτη ο οποίος έχει δική του ξεχωριστή σέλα από τον αναβάτη, η οποία είναι αρκετά μεγάλη σε μέγεθος, και άνετη, με τα αναδιπλούμενα μαρσπιέ να μην δημιουργούν προβλήματα όσον αφορά στα επίπεδα άνεσης. Στους αποθηκευτικούς χώρους το Django συνεχίζει να τα καταφέρνει καλά. Με τόσο μεγάλο όγκο που έχει η ουρά θα περιμέναμε λίγο περισσότερο χώρο κάτω από τη σέλα, αλλά το ένα jet κράνος με ζελατίνα και ο χώρος που περισσεύει για ένα αδιάβροχο και κάποια ακόμη μικροπράγματα είναι ικανοποιητικός. Χώρο θα βρείτε και στο ντουλαπάκι της ποδιάς, για ένα κινητό, ενώ εκεί υπάρχει και παροχή ρεύματος.

 

PEUGEOT - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ