• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Δείτε πως μπορείτε να διεκδικήσετε ένα Gemini e-Cruise, στο Scooter Festival & Electric Bike Show 2019

Scooter Festival: Κερδίστε ένα Gemini e-Cruise

 

Επισκεφθείτε το Scooter Festival 2019, θαυμάστε όλα τα νέα μοντέλα που θα είναι εκεί και μπορεί να φύγετε με ένα ολοκαίνουργιο Gemini e-Cruiser! Δείτε περισσότερα…

MotoCert: Έτσι θα την ελέγξεις πριν την αγοράσεις

Θέλετε να κάνετε δικό σας ένα ολοκαίνουργιο ηλεκτροκίνητο scooter και να είστε μέρος της ηλεκτρικής επανάστασης που έρχεται; Να η ευκαιρία σας: Μέσα από τον μεγάλο διαγωνισμό του Scooter Festival & Electric Bike Show 2019, μπορείτε να κερδίσετε ένα Gemini e-Cruise!

To τριήμερο 15-17 Ιουνίου στο «Scooter Festival & Electric Bike Show», που θα γίνει στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι, θα παρουσιαστούν οργανωμένα και για πρώτη φορά στην Ελλάδα ηλεκτρικά scooter, ποδήλατα και πατίνια.

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα μπορείτε να οδηγήσετε κάποια από αυτά, έτσι ώστε να έχετε μια βιωματική εμπειρία από έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο μετακίνησης. Και το ακόμα καλύτερο είναι πως ένας τυχερός θα φύγει (αθόρυβα) με ένα πανέμορφο Gemini e-Cruise απόδοσης 3000W, το οποίο θα κληρωθεί στους επισκέπτες της εκδήλωσης!

To εισιτήριο κοστίζει 5 ευρώ για κάθε μέρα και 7 ευρώ αν θέλετε να επισκέπτεστε το Festival κάθε μέρα και για όλο το τριήμερο! Σημειωτέον πως για παιδιά και νέους μέχρι 20 ετών η είσοδος είναι τελείως δωρεάν και πως με το εισιτήριο των 7 ευρώ ο επισκέπτης μπορεί να πάει -χωρίς επιπρόσθετο κόστος- και στην έκθεση «Ημέρες Μοτοσυκλέτας», που θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο λίγες μέρες μετά (20-23 Ιουνίου)!

Το Moto Τρίτη είναι χορηγός επικοινωνίας του Scooter Festival & Electric Bike Show 2019 και θα είμαστε εκεί, στο περίπτερο μας, για να σας γνωρίσουμε από κοντά.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ εδώ