Αν και σχετικά σκληρή, η σέλα θα φιλοξενήσει με άνεση 2 άτομα.

Μπορεί να υστερεί σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, αλλά ο χώρος κάτω από τη σέλα θα χωρέσει ένα full face κράνος και ένα μικρό jet κράνος.

Αποθηκευτικοί χώροι και στο μπροστινό μέρος (στο δεξί ντουλαπάκι υπάρχει παροχή ρεύματος) εκατέρωθεν του κεντρικού διακόπτη και του χειρόφρενου.

Aνεση – Εργονομία: Σε καλομαθαίνει

Όπως κάθε Burgman έτσι και το 400, έχει ένα σκοπό. Να κάνει εύκολη τη ζωή αναβάτη και συνεπιβάτη. Η θέση οδήγησης είναι τυπική για scooter αυτής της κατηγορίας, πράγμα που σημαίνει ότι πάνω του θα αισθανθούν άνετα όλα τα αναστήματα. Τα πόδια μπορούν να τοποθετηθούν σε πολλές θέσεις, αν και αυτή που επέλεγα στις περισσότερες περιπτώσεις ήταν η κεκλιμένη μπροστά, η οποία ίσως φανεί στενή μόνο σε όσους φορούν πάνω από 46 νούμερο παπούτσι. Στο πίσω μέρος του πατώματος συναντάμε νέα σχεδίαση που επιτρέπει να πατάς εύκολα στο έδαφος κάθε φορά που σταματάς, κρατώντας τα πόδια πιο κλειστά σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο. Η μέτρια προς σκληρή σέλα 2 επιπέδων απέχει 750χιλ από το έδαφος, είναι ευρύχωρη για δύο άτομα και χωρίζεται με το  μαξιλαράκι μέσης του οδηγού, το οποίο ρυθμίζεται με άλεν για κάθε σωματότυπο. Ο συνεπιβάτης έχει στη διάθεσή του χειρολαβές και αναδιπλούμενα μαρσπιέ, αντί του σταθερού  πατώματος που είχαμε συνηθίσει. 

Ο αποθηκευτικός χώρος κάτω από την σέλα παραμένει ανοικτός με αμορτισέρ αλλά δεν διεκδικεί δάφνες στην κατηγορία, καθώς τα 42 λίτρα μεταφράζονται σε ένα full face και ένα μικρό Jet κράνος. Στο εμπρός μέρος δύο ντουλαπάκια στην ποδιά προσφέρουν 6,3 λίτρα χώρου επιπλέον, καθώς και μια υποδοχή 12V στο δεξί μέρος για φόρτιση  ηλεκτρονικών συσκευών. Απαραίτητη για να φτάνεις στον προορισμό σου ατσαλάκωτος είναι η νέα ζελατίνα, η οποία προσφέρει καλή ορατότητα και επαρκή κάλυψη από τον αέρα, αν και η μεγαλύτερη από τον κατάλογο των extra μάλλον θα ταίριαζε περισσότερο στον χαρακτήρα του μοντέλου. Τέλος, ο ευανάγνωστος σε όλες τις συνθήκες πίνακας οργάνων προσφέρει αναλογικές και ψηφιακές ενδείξεις χάρη στην ενδιάμεση οθόνη και παρέχει πληροφορίες όπως ταχύμετρο, στροφόμετρο, ολικό και δύο μερικούς χιλιομετρητές, δείκτη και κατανάλωση βενζίνης, θερμοκρασία ψυκτικού υγρού, θερμοκρασία περιβάλλοντος, ένδειξη για πάγο, ρολόι και τέλος το λαμπάκι eco που ανάβει όταν οδηγείς οικονομικά.

SUZUKI: scooter κάνε το δικό σου .. εύκολα!