• 1.459 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
CFMoto : Έρχεται το νέο hypernaked 1250NK;

CFMoto : Έρχεται το νέο hypernaked 1250NK;

Ακόμη πιο κοντά στην παρουσίαση μιας hyped naked μοτοσυκλέτας φαίνεται πως βρίσκεται η CFMoto, η οποία θα εξοπλίζεται με τον V2 κινητήρα της KTM.

Μάθε πως θα ελέγξεις τη μοτοσυκλέτα σου

Πάει για το χατ-τρικ η CFMoto!

Μετά την παρουσίαση του concept NK-C22 στην Έκθεση EICMA 2022 και την έλευση  της 800NK, η CFMoto έχει έτοιμη και τρίτη μοτοσυκλέτα που θα έρθει στην Ευρώπη, με ακόμη μεγαλύτερη χωρητικότητα κινητήρα και με πιο σπορ υπόβαθρο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Η ισχυρότερη μοτοσυκλέτα της CFMoto

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από το εξωτερικό, η CFMoto ετοιμάζεται να αποκαλύψει μία γυμνή μοτοσυκλέτα 1.250 κ.εκ. Μάλιστα κάποια πρωτότυπα σχέδια που διέρρευσαν στο διαδίκτυο επιβεβαιώνουν την έλευση της μοτοσυκλέτας, η οποία θα είναι παρόμοια αισθητικά με την 800NK, αλλά εξοπλισμένη με το V-twin κινητήρα, που προέρχεται από την KTM.

Πιθανότατα με 180 ίππους

Επίσημες πληροφορίες δεν έχουν κάνει ακόμα την εμφάνισή τους, ωστόσο η φημολογία συνηγορεί πως η ισχύς της νέας μοτοσυκλέτας θα κυμαίνεται στο φάσμα των 180 ίππων, κάτι που αν ισχύσει και στην πράξη θα την κατατάξει στην κορυφή της γκάμας της μάρκας. Μάλιστα το 2017 η CFMoto είχε παρουσιάσει το V.02-NK concept όντας σχεδιασμένο από την Kiska Design. Η συγκεκριμένη πρωτότυπη μοτοσυκλέτα εξοπλίζονταν με το ίδιο μοτέρ της ΚΤΜ και η ισχύς της έφτανε τους 177 ίππους.

Εν αναμονή των εξελίξεων

Πλέον μένει να φανεί το πότε θα επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες και η CFMoto θα λανσάρει τη νέα της μοτοσυκλέτα, μέσω της οποίας θα αυξήσει ακόμα περισσότερο την γκάμα της στην ευρωπαϊκή αγορά.

Η ισχυρότερη μοτοσυκλέτα της CFMoto
Κινητήρα V-Twin  από ΚΤΜ
Με  1250 κυβικά και 180 ίππους
Made by Kiska σχεδίαση
Μπορεί το naked της CFMoto να ανέβει στην κορυφή της κατηγορίας;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »