CFMoto CLX 700

CFMoto CLX 700

CFMoto CLX 700

CFMoto CLX 700

CFMoto CLX 700

CFMoto CLX 700

CFMOTO CLX 700: Το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Η νέα naked μοτοσυκλέτα με ρετρό στοιχεία της CFMOTO επιβεβαιώθηκε και επίσημα για άφιξη στην χώρα μας, σε λίγους μήνες! Δείτε περισσότερα αλλά και σε τι τιμή την περιμένουμε!

Ήταν ο περασμένος Δεκέμβριος, όταν σας φέρναμε από τους πρώτους στην Ελλάδα, την πληροφορία για την παρουσίαση του CFMOTO CLX 700. Ένα νέο μοντέλο στην κατηγορία των μεσαίων street-naked, η CLX 700 θέλει να βάλει δυναμικά την CFMoto σε μια ακόμη ισχυρή κατηγορία της σημερινής αγοράς. Σήμερα, είμαστε σε θέση να επιβεβαιώσουμε και επίσημα, ότι η CFMOTO CLX700 θα έρθει στην Ελλάδα, το καλοκαίρι, σε τιμή που αναμένεται να μην ξεπεράσει τα 7.000 ευρώ. 
 
Η επιβεβαίωση μας έρχεται απευθείας από την ελληνική αντιπροσωπεία της CFMOTO η οποία ετοιμάζεται να υποδεχθεί στην χώρα μας, όχι μόνο αυτό αλλά και την 800MT, την μεγαλύτερη Adventure της εταιρείας, για την οποία μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ.
 
H CFMOTO CLX700 θα είναι βασισμένη στην φιλοσοφία των νεορετρό street μοτοσυκλετών μεσαίας κατηγορίας, με χαρακτηριστικά στοιχεία εμφάνισης που θα υποστηρίξουν την ταυτότητα του όπως το κυκλικό φανάρι εμπρός, οι κυκλικοί καθρέπτες και η ενιαία σέλα με το custom look. Σημαντικό στοιχείο του φινιρίσματος του μοντέλου είναι οι διχρωμίες, ενώ όπως μας δηλώνει η εταιρεία, η ποιότητα και το φινίρισμα του μοντέλου θα βρίσκονται σε υψηλότατο premium επίπεδο, ανεβάζοντας το επίπεδο για όλη την μάρκα.


 
Ο κινητήρας του θα είναι δικύλινδρος, κυβισμού 693 κ.εκ. και θα αποδίδει 75 ίππους και 7 Kgm ροπής, στις 8.500 και 6.500 στροφές αντίστοιχα. Το μοντέλο θα φέρει ατσάλινο σωληνωτό πλαίσιο με ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός και αλουμινένιο ψαλίδι στο πίσω μέρος. Τόσο το πιρούνι όσο και το αμορτισέρ πίσω, προέρχονται από την KYB, με δυνατότητα ρυθμίσεων πίσω και εμπρός. Τα φρένα θα παρέχει η ισπανική εταιρεία J.Juan. Η CFMOTO δηλώνει ότι το βάρος του μοντέλου θα ανέρχεται στα 196 κιλά.
 
O κινητήρας θα εξοπλίζεται με συμπλέκτη ολίσθησης-υποβοήθησης, ενώ ο αναβάτης θα έχει στην διάθεση του cruise control και χαρτογραφήσεις ισχύος. Η απεικόνιση των ενδείξεων θα γίνεται μέσω μιας LCD οθόνης σε κυκλικό σχήμα, που συνδυάζει το κλασικό στυλ με την μοντέρνα λειτουργικότητα.
 
Εν αναμονή της άφιξης του καλοκαιριού, περιμένουμε περισσότερα για την άφιξη του μοντέλου στην χώρα μας.