• 1.459 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
Κίνηση υποστήριξης από την Brembo εν μέσω πρωτόγνωρων οικονομικών συνθηκών (και) στην Ιταλία.

Κίνηση υποστήριξης από την Brembo εν μέσω πρωτόγνωρων οικονομικών συνθηκών (και) στην Ιταλία.

Brembo: Bonus ακρίβειας 1.000 ευρώ στους υπαλλήλους της

Τα τελευταία 2 χρόνια, η έκρηξη δραστηριότητας και τα αυξημένα κέρδη στις εταιρείες του κόσμου της μοτοσυκλέτας είναι γεγονός, όμως επίσης γεγονός είναι η ακρίβεια σε επίπεδο που τρομάζει.

Η Brembo ενισχύει τους υπαλλήλους της με 1.000 ευρώ μπόνους

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, η εταιρεία-μεγαθήριο των φρένων Brembo, προέβη σε μια έκτακτη οικονομική ενίσχυση προς τους εργαζόμενους της αλλά και τους συνεργάτες της. Πιο συγκεκριμένα, απελευθέρωσε συνολικά 6 εκατομμύρια ευρώ, δίνοντας μια ενίσχυση 1.000 ευρώ κατά άτομο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Tiraboschi: Πάντα προσέχαμε τους εργαζόμενους μας

Ο διευθύνων σύμβουλος της Brembo, Matteo Tiraboschi, δήλωσε για το γεγονός: «Σε μία εποχή όπου το κόστος ζωής έχει αυξηθεί σημαντικά, η Brembo αποφάσισε να αναγνωρίσει μια έκτακτη συνεισφορά 1.000 ευρώ σε κάθε έναν από τους συνεργάτες της στην Ιταλία. Σε μια εποχή που το κόστος ζωής έχει αυξηθεί σημαντικά στην χώρα μας και έχει μεγάλη επιρροή στον προϋπολογισμό των ατόμων και των οικογενειών, θέλουμε να δώσουμε ένα ακλόνητο σημάδι σε όλους τους συνεργάτες μας. Η Brembo ανέκαθεν φρόντιζε τους ανθρώπους της και σε αυτή την περίπτωση επίσης, θέλει να τους δείξει ότι είναι κοντά τους»  

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »