Ο Stefan Bradl

Ο Stefan Bradl

Bradl εναντίον Honda: «Με έκαψε η μοτοσυκλέτα στον αγώνα»

Μετά το απογοητευτικό αποτέλεσμα στον αγώνα της πατρίδας του, ο Stefan Bradl, που καλείται να αντικαταστήσει τον Marc Marquez στην Repsol Honda, παραπονέθηκε έντονα για την δυσφορία από την θερμότητα της αγωνιστικής μοτοσυκλέτας του.

Bradl: Μια απαράδεκτη κατάσταση

Ο Stefan Bradl τερμάτισε μόλις 16ος και, κάνοντας δηλώσεις στα διεθνή μέσα, δεν μπορεί να κρύψει τον θυμό του, όχι μόνο για το αποτέλεσμα, αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετώπισε με την θερμότητα της μοτοσυκλέτας. Ο Γερμανός είπε συγκεκριμένα: «Είμαι πάρα πολύ λυπημένος. Είχα ένα μεγάλο πρόβλημα οδηγώντας της μοτοσυκλέτα σε αυτές τις θερμές συνθήκες, ακολουθώντας αναβάτες στις πρώτες στροφές δεν μπορούσα να φρενάρω, το δεξί μου χέρι είχε ζεσταθεί πάρα πολύ και δεν είχα τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας. Μετά από κάποιους γύρους έπρεπε να τα παρατήσω για να πάρω λίγο αέρα. Μετά απλά προσπαθούσα να τελειώσω τον αγώνα, δεν ξέρω πως το έκανα γιατί ήμουν πάνω από τα όρια μου. Έκαψα το δεξί μου πόδι, η θερμότητα από τον κινητήρα είναι απαράδεκτο να μεταφέρεται έτσι στο σώμα μας.»
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Παρόμοια σχόλια και από τον Pol Espargaro

Ο Pol Espargaro, από την άλλη, δεν τερμάτισε καν τον αγώνα καθώς προχώρησε σε εγκατάλειψη. Όπως δήλωσε, το θέμα της θερμότητας έπαιξε ρόλο στην εγκατάλειψη του: «Από την πτώση στις FP1 και μετά καθ όλο το Σαββατοκύριακο με πόνους, είναι δύσκολο γιατί τα πλευρά θέλουν χρόνο να αναρρώσουν και, όταν πιέζονται τα πάντα σε μια μοτοσυκλέτα MotoGP, όλα γίνονται χειρότερα. Έκανα μια ένεση πριν τον αγώνα για να πονάω λιγότερο, αλλά με αυτή τη ζέστη δεν βοήθησε. Είχα πρηστεί και δεν μπορούσα να αναπνεύσω, είχα αρχίσει να ζαλίζομαι, συν και η θερμότητα στο δεξί μου πόδι, που είναι ένα πρόβλημα που έχουμε στην Honda από τότε που ήρθα. Ήταν επώδυνο και αποφάσισα να αποσυρθώ, δεν μπορούσα να συνεχίσω».
 

Το πρώτο «μηδενικό» της Honda στην μεγάλη κατηγορία μετά από 40 χρόνια

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Honda στο MotoGP, εμφανίστηκαν τα τελευταία 2 χρόνια στο προσκήνιο, καθώς η απουσία του υπεραθλητή Marc Marquez κατέδειξε ότι ο Ισπανός ήταν ένας παράγοντας-κλειδί για την αποτελεσματικότητα των Ιαπωνικών μοτοσυκλετών. Ωστόσο, με 3 εγκαταλείψεις και τον τερματισμό του Stefan Bradl εκτός πόντων, η Honda δεν βαθμολογήθηκε για πρώτη φορά μετά από 40 χρόνια, όταν και είχε κάνει μποϋκοτάζ στο Γαλλικό GP του 1982.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »