Αυτή είναι η νέα BMW R7 Nostalgia της NMoto

Το μοναδικό κομμάτι της BMW R7 του 1934

BMW R7 Nostalgia: Διαθέσιμο στην Ευρώπη!

Το νέο, ειδικό μοντέλο BMW που αναφέρεται στο αρχικό R7 θα έρθει στην Γηραιά Ηπειρο! Δείτε πληροφορίες και την τιμή του.

Η BMW R7 υπήρξε μια concept μοτοσυκλέτα που κατασκευάστηκε το 1934 με στόχο να επιδείξει στον κόσμο, τις δυνατότητες της Βαυαρικής εταιρείας. Τότε, η μοτοσυκλέτα κατασκευάστηκε ως concept και συγκλόνισε τους αναβάτες και όχι μόνο. 85 χρόνια μετά, η μορφή της R7 επιστρέφει, μέσω της «Nostalgia».

Πρόκειται για ένα νέο μοντέλο, που βασίζεται στην εμφάνιση και την ταυτότητα του αρχέτυπου R7, όμως είναι καθόλα σύγχρονο κατά τα άλλα. Είναι μια custom κατασκευή που πηγαίνει πολύ μακριά, ξεκινώντας από  -τι άλλο;- ένα R nineT!

Σύμφωνα με βρετανικά μέσα, η μοτοσυκλέτα θα έρθει και επίσημα στην Ευρώπη! Η Αμερικανική NMoto, οίκος customizing και κατασκευής μοτοσυκλετών, θα την εξάγει στην Γηραιά Ήπειρο, σε μια ιδιαίτερα υψηλή τιμή (φυσικά) που θα αγγίζει τις 30.000 λίρες ή αντίστοιχα, περίπου 35.000 ευρώ.

Η αυθεντική R7 ήταν κορυφαία για την εποχή της, με ειδικά μελετημένη αεροδυναμική και το πρώτο στην ιστορία της μοτοσυκλέτας, τηλεσκοπικό πιρούνι, την εμπρός ανάρτηση που έμελλε να γίνει το standard παγκοσμίως. Η νέα Nostalgia είναι πιστή στις Art Deco σχεδιαστικές γραμμές της R7, με αλουμινένια κατασκευή. Προσέξτε τις εκπληκτικές χειροποίητες εξατμίσεις της Nostalgia!

Πως σας φαίνεται λοιπόν αυτή η νέα άποψη στο Art Deco, σχεδόν 100 χρόνια μετά την κυριαρχία του στην σχεδίαση αντικειμένων; Το μόνο βέβαιο είναι ότι η νέα Nostalgia είναι μια μοτοσυκλέτα όπως καμία άλλη.