BMW Motorrad Navigator VI: Σε πάει παντού

Το νέο σύστημα πλοήγησης της BMW Motorrad έχει κατασκευαστεί σε συνεργασία με την Garmin, την κορυφαία εταιρεία του χώρου. Δες πόσες δυνατότητες προσφέρει.

Το Navigator VI κάνει παιχνιδάκι τη σχεδίαση της διαδρομής και προσφέρει πλήθος πρόσθετων λειτουργιών, που κάνουν κάθε ταξίδι μια μοναδική εμπειρία. Η οθόνη αφής πέντε ιντσών είναι στεγανή, διαβάζεται άριστα ακόμα και σε απευθείας έκθεση στον ήλιο και εξασφαλίζει την απαιτούμενη συνοπτικότητα για να μη μπλέκεις με άχρηστες πληροφορίες.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »


Το συγκεκριμένο σύστημα πλοήγησης είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για μεγάλα ταξίδια με μοτοσυκλέτα σε εσωτερικό και εξωτερικό καθώς και για ταξίδια σαββατοκύριακου ή εκτός δρόμου. Το Navigator VI είναι ιδανικό για όσους χρειάζονται μια ανθεκτική συσκευή πλοήγησης, η οποία έχει εξελιχθεί ειδικά για χρήση με μοτοσυκλέτας, καθώς παρουσιάζει υψηλή αντοχή στις καιρικές συνθήκες και τους κραδασμούς. Οι διαδρομές μπορούν επίσης να σχεδιαστούν από πριν χωρίς η συσκευή να είναι τοποθετημένη στη μοτοσυκλέτα και η πλοήγηση να ξεκινήσει αμέσως. Το Navigator VI τοποθετείται εύκολα και γρήγορα στη μοτοσυκλέτα, στην αντίστοιχη βάση στήριξης, χωρίς να απαιτείται χρονοβόρος εγκατάσταση, ενώ η δυνατότητα αποφυγής μεγάλων επαρχιακών δρόμων αποτελεί ένα μοναδικό χαρακτηριστικό λειτουργίας σε σχέση με τον ανταγωνισμό και επιτρέπει τον σχεδιασμό διαδρομών με ακόμη περισσότερες στροφές. Το Navigator VI τροφοδοτείται με ρεύμα κατά την οδήγηση μέσω της μοτοσυκλέτας, οπότε δεν χρειάζεται να κουβαλάτε καλώδια και φορτιστές.

Το Navigator VI όμως δεν σταματά εκεί, καθώς μπορεί να συνδεθεί με smartphone και να δίνει σε πραγματικό χρόνο πληροφορίες κυκλοφοριακής συμφόρησης, τρέχοντα δελτία καιρού και πολλά άλλα. Επίσης, μπορείτε να κάνετε αναπαραγωγή μουσικής και φυσικά να το συνδέσετε με κάποια συσκευή ενδοεπικοινωνίας. Διατίθεται με προεγκατεστημένους χάρτες για όλες σχεδόν τις Ευρωπαϊκές χώρες και μπορείτε δωρεάν να κάνετε ενημερώσεις χαρτών για ολόκληρη τη διάρκεια ζωής του Navigator VI.

Θα βρείτε άμεσα διαθέσιμο το Navigator VI στη BMW Motorrad Παπανικολάου.

Διαβάστε ακόμα:


Τιμή: 867,43 ευρώ

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

POLS  ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Α.& Χ.& ΣΙΑ ΕΠΕ
ΚΑΝΕΛΟΠΟΥΛΟΥ 41, 26442, ΠΑΤΡΑ

Ρωτήστε περισσότερα