BMW Παπανικολάου: “Κρατάμε αποστάσεις, μένουμε σε επαφή”

Μη σταματάς να ονειρεύεσαι την αγαπημένη σου μοτοσυκλέτα, η BMW Motorrad Παπανικολάου συνεχίζει να κάνει τα όνειρά σου πραγματικότητα.

Η BMW Motorrad Παπανικολάου δεν σταματά να παρέχει τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες της όμως, αλλάζει ο τρόπος που θα γίνεται η εξυπηρέτηση των πελατών. Ταυτόχρονα βέβαια, τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αποφυγή της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Ας δούμε αναλυτικά πώς μπορείτε να αποκτήσετε τη νέα σας μοτοσυκλέτα, αλλά και ανταλλακτικά ή αξεσουάρ και πώς θα προγραμματίσετε το service της μοτοσυκλέτας σας.

  • Για αγορά, παραγγελίες ή πληροφορίες (πχ προσφορές, διαθεσιμότητα) μοτοσυκλετών με απομακρυσμένη διαδικασία μπορείτε να καλέσετε στο 2610 462 063 ή να στείλετε email στο info@bmwpap.gr. Το τηλεφωνικό κέντρο της BMW Motorrad Παπανικολάου θα λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή από 8:30 έως 16:30.
  • Για αγορά και παραγγελίες ανταλλακτικών με αποστολή με courier πρέπει να καλέσετε στο 2610 462 063 και να πατήστε το 2 ή να επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας www.bmwmotoparts.gr ή να στείλετε email στο parts@bmwpap.gr. To τμήμα ανταλλακτικών θα λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8:30 έως τις 16:30.
  • Για να επικοινωνήστε με το συνεργείο καλέστε στο 2610 462063 και πατήστε το 3, ή στείλτε email στο support@bmwpap.gr. To συνεργείο θα λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8:30 έως τις 16:30 και αυστηρά κατόπιν ραντεβού. Η BMW Motorrad Παπανικολάου παρακαλεί να αποφεύγεται η επίσκεψη από άτομα που παρουσιάζουν συμπτώματα βήχα, καταρροής και πυρετού.
  • Για αγορά και παραγγελίες αξεσουάρ καλέστε στο 2610 462 063 και πατήστε το 4 ή επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα www.bmwpap.gr ή στείλτε email στο info@bmwpap.gr.


Από 18 Μαρτίου μέχρι και 31 Μαρτίου η εταιρία, στα τμήματα της λιανικής θα παραμείνει κλειστή λόγω των έκτακτων μέτρων αντιμετώπισης για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού, αλλά για οποιαδήποτε θέμα μπορείτε να στείλετε email στο info@bmwpap.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Κανελλοπούλου 53, Πάτρα
Τηλ.: 2610 462063
www.bmwpap.gr
Facebook Page

Διαβάστε ακόμα: