5 χρόνια εγγύηση σε όλα τα κράνη της BMW Motorrad

Η απόκτηση ενός γνήσιου κράνους της BMW Motorrad γίνεται πιο ελκυστική από ποτέ.

Ο καλύτερος τρόπος για να συμπληρώσεις ιδανικά την εικόνα σου πάνω σε μια μοτοσυκλέτα της BMW είναι με γνήσια είδη ένδυσης και προστασίας αναβάτη. Η Βαυαρική εταιρεία διαθέτει πλήρη κατάλογο με κράνη, μπουφάν, μπότες, γάντια, παντελόνια, σακίδια, ισοθερμικά, μπλούζες, καπέλα και πολλά ακόμα είδη που θα δώσουν ξεχωριστό στιλ στις εμφανίσεις σου και θα βελτιώσουν τη συμβίωσή σου με τη μοτοσυκλέτα. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής, το αψεγάδιαστο φινίρισμα και η αίσθηση πολυτέλειας που χαρακτηρίζει κάθε μοτοσυκλέτα της BMW περνάει και στα αξεσουάρ αναβάτη. Πρόκειται για premium προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την άνεση και την ασφάλεια του αναβάτη. Μπορούν να προσαρμοστούν στις εναλλασσόμενες καιρικές συνθήκες που θα συναντήσει κάποιος σε ένα μακρινό ταξίδι και προστατεύουν αποτελεσματικά. Τα σχέδια και τα χρώματα που έχει επιλέξει η BMW ταιριάζουν αρμονικά με αυτά των μοτοσυκλετών της και δημιουργούν ένα μοναδικό σύνολο.

Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει να γίνει στα κράνη καθώς η BMW διαθέτει ολοκληρωμένη σειρά από jet, retro, flip-up, full face, adventure και enduro. Έτσι καλύπτουν τις ανάγκες όλων των αναβατών ανεξάρτητα από τη χρήση που κάνουν. Για την κατασκευή τους χρησιμοποιούνται μόνο κορυφαία υλικά, ενώ ο σχεδιασμός τους είναι ειδικά μελετημένος ώστε να ταιριάζουν με τις μοτοσυκλέτες της BMW. Όταν νιώθεις ασφαλής μπορείς να συγκεντρωθείς στην οδήγηση και να απολαύσεις κάθε διαδρομή. Αυτός ακριβός είναι και ο στόχος ενός γνήσιου κράνους της BMW Motorrad. Η BMW Παπανικολάου κάνει πιο ελκυστική την απόκτηση ενός κορυφαίου κράνους BMW προσφέροντας 5 χρόνια εγγύηση σε όλα τα νέα κράνη, αλλά και σε όσα έχουν πουληθεί από 1η Ιανουαρίου 2020. Μπορείς να τα δείς όλα αναλυτικά με ένα κλικ εδώ.

Η εγγύηση καλύπτει ελαττωματικά υλικά καθώς και τυχόν ελαττώματα που προέκυψαν κατά τη διαδικασία παραγωγής. Δεν καλύπτονται από την επέκταση της εγγύησης τα συστήματα επικοινωνίας BMW Motorrad και ζημιές που προκλήθηκαν από ακατάλληλη μεταχείριση όπως:

  • Κράνη που έχουν καταστραφεί από ατύχημα.

  • Γρατσουνιές στην ζελατίνα, στην αντηλιακή ζελατίνα, στο κέλυφος κράνους ή σε πλαστικά μέρη του.

  • Βλάβες που προκαλούνται από ακατάλληλη χρήση ή ακατάλληλη συντήρηση.

  • Συνήθης φθορά.

  • Ζημιά που προκλήθηκε από ακατάλληλη εγκατάσταση συστημάτων και αξεσουάρ καθώς και ζημιά που προκλήθηκε από την εγκατάσταση εξοπλισμού ή αξεσουάρ τρίτων.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Κανελλοπούλου 53, Πάτρα
Τηλ.: 2610 462063
www.bmwpap.gr
Facebook Page

Διαβάστε ακόμα: