Αποκτήστε το YS 125 σε νέα χαμηλότερη τιμή!

Εύκολο στην οδήγηση, εξαιρετικά οικονομικό και στιλάτο το νέο μοντέλο της Yamaha YS125, τώρα σε τιμή προσφοράς.

YAMAHA: Tenere 700 με 700E δώρο Αξεσουάρ

Τώρα το YS 125 της Yamaha από 2.790 ευρώ, στα 2.550 ευρώ

Με το YS125 αντικαθιστά η Yamaha το απόλυτα επιτυχημένο μοντέλο YBR125. Με δεδομένο ότι τα νέα ευρωπαϊκά πρότυπα εκπομπών ρύπων τέθηκαν σε ισχύ, η Yamaha αποφάσισε να εισαγάγει το αξιόπιστο YS 125, το οποίο έρχεται με επανασχεδιασμένο κινητήρα για χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου και μεγαλύτερη εμβέλεια.

Η εξαιρετική οικονομία καυσίμου του YS 125 εντυπωσιάζει, ενώ το δίτροχο έρχεται με ένα μεγάλο ρεζερβουάρ καυσίμου 14 λίτρων, γεγονός που επιτρέπει στον αναβάτη να κάνει πολλά χιλιόμετρα πριν σταματήσει για ανεφοδιασμό.  

Η Yamaha διατήρησε το YBR ως βάση για το νέο μοντέλο, αλλά σχεδίασε ένα νέο κινητήρα EU4, τετράχρονο, αερόψυκτο και διβάλβιδο, ο οποίος αποδίδει περίπου 10,5 ίππους στις 7.500 στροφές/λεπτό. Σε συνδυασμό με την εκλεπτυσμένη εμφάνισή του, αλλά και το βάρος του, ζυγίζει μόλις 129 κιλά, προσφέρει μεγάλη ευελιξία και σταθερότητα, ενώ διαθέτει μία άνετη θέση οδήγησης. 

Το YS 125 χρησιμοποιεί ουσιαστικά το ίδιο πλαίσιο, ανάρτηση και φρένα από το YBR, αλλά είναι επανασχεδιασμένο έτσι ώστε να είναι πιο επιθετικό και σπορ. Το νέο μοντέλο της Yamaha είναι διαθέσιμο σε τρία χρώματα, κόκκινο, λευκό και μαύρο.
 

  • Βασίλης Πιρπινιαδης

    Εύκολο στην οδήγηση καί οικονομικό. Μια καλή μοτοσυκλέτα πόλης και όχι μόνο.