net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Οι αναρτήσεις έχουν σφιχτή λειτουργία και σπορ ανησυχίες. Με νορμάλ ρυθμούς και ανωμαλίες στο οδόστρωμα θα ταλαιπωρήσουν ελαφρά κυρίως τον συνεπιβάτη.

Πλαίσιο/Αναρτήσεις: Στα μέτρα της κατηγορίας

Κλασικές είναι οι λύσεις που έχει ακολουθήσει η ταϊβανέζικη εταιρία σε αυτούς τους δύο τομείς, στα πλαίσια και του περιορισμού του κόστους παραγωγής.
Το ατσάλινο πλαίσιο δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα στο να διαχειριστεί τη δύναμη του μοτέρ ή τις ορέξεις του αναβάτη. Προσδίδει σταθερότητα στο SR ακόμη και στην τελική του ταχύτητα. Εκεί το μόνο που θα ενοχλήσει ελαφρά είναι μια μικρή ενδοτικότητα που παρουσιάζεται στην περιοχή του λαιμού υπό τη μορφή κραδασμού και όταν ο δρόμος δεν είναι απόλυτα επίπεδος. Το πιρούνι είναι συμβατικό και τον πίσω τροχό αναρτούν δύο αμορτισέρ με την προφόρτισή τους να είναι ρυθμιζόμενη. Το set up τους είναι σφιχτό και ακολουθεί την υπόσχεση που δίνει η σπορ εμφάνιση του SR. Δεν είναι ξύλινες αλλά είναι σαφές ότι οι μηχανικοί της εταιρίας από την Ταϊβάν, έδωσαν μεγαλύτερη έμφαση στον έλεγχο και τις γρήγορες αντιδράσεις από ό,τι στην προσφερόμενη άνεση.

 

SYM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ