net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το μοτέρ διαθέτει όση δύναμη χρειάζεται για σβέλτη κίνηση στην πόλη ακόμη και με δύο άτομα στη σέλα. Με ταχύτητες πόλης χρειάζεται μόλις 3 λιτρα/100 χλμ.

Κινητήρας: Πολιτισμένος και οικονομικός

Το νέο μικρό αερόψυκτο και διβάλβιδο μοτέρ παράγει ελάχιστους κραδασμούς και είναι πολύ ήσυχο στη λειτουργία του. Το μόνο πράγμα που ακούγεται, χωρίς φυσικά να ενοχλεί, είναι η εξάτμιση.
Στο άνοιγμα το γκαζιού αντιδρά άμεσα, όχι όμως και η μετάδοση που περιμένει να ανέβουν πρώτα λίγο οι στροφές. Η επιτάχυνση είναι δυνατή για τα χαρακτηριστικά και τον κυβισμό και τα 80 χλμ./ώρα θα έρθουν γρήγορα στο κοντέρ ακόμη και με δεύτερο άτομο στη σέλα. Πολύ μικρή αναμονή για τα 100 τα οποία το SR μπορεί να κρατήσει ακόμη και όταν οι συνθήκες δεν είναι ιδανικές. Ο δείκτης θα αγγίξει και τα 120 αν δεν έχετε κόντρα αέρα και ο δρόμος είναι επίπεδος δείχνοντας έτσι ότι ο ένας ίππος που έχει κερδίσει σε σχέση με πριν είναι υπαρκτός.

Πολύ καλή είναι και η μέση κατανάλωση καυσίμου που δεν ξεπερνά τα 3,4 λίτρα/100 χλμ. όσο η ταχύτητα παραμένει κάτω από τα 90 χλμ./ώρα, ενώ με ταχύτητες πόλης θα την δείτε να περιορίζεται ακόμη περισσότερο, κοντά στα τρία λίτρα.
Τέλος, ένα μεγάλο συν σε αυτό τον τομέα είναι η διατήρηση της μανιβέλας που αποφορτίζει σημαντικά τον αναβάτη από τον φόβο του να μείνει στη μέση του πουθενά από μπαταρία.

 

SYM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ