net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

To Μaxsym είναι μεν ογκώδες και βαρύ, αλλά κινείται άνετα και ευέλικτα στην πόλη.

Οδηγώντας: Παραμένει καλό

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως, παρά τις τρεις νέες προσθήκες στον εξοπλισμό του Maxsym, ουδόλως επηρεάστηκε το βάρος του. Έτσι, το μεγαλόσωμο scooter της SYM παραμένει εύκολο στην οδήγηση και πρακτικό, ακόμη και στους πολύβουους δρόμους της πόλης. Ο όγκος του δεν είναι απαγορευτικός για κίνηση ανάμεσα σε αυτοκίνητα – αν και θα έρθουν κάποιες στιγμές που δε θα χωρέσει να περάσει – ενώ και το μεταξόνιό του δεν είναι τόσο μακρύ, ώστε να αποτρέπει τις γρήγορες εναλλαγές κατεύθυνσης. Η μόνη περίπτωση που πραγματικά θα αισθανθείτε τον όγκο του είναι στους επιτόπιους ελιγμούς.

Σε μικρές ταχύτητες, η λειτουργία του κινητήρα θα προκαλέσει κάποιους κραδασμούς, ωστόσο, η εικόνα θα βελτιωθεί όσο οι στροφές ανεβαίνουν. Κι όταν ο δρόμος ανοίξει, το Maxsym θα αποδειχθεί γρήγορο και ευκίνητο. Επιπλέον, θα στρίψει με ευκολία, παρά τις μαλακές αναρτήσεις του, αν και, λόγω του ψηλού κέντρου βάρους, η συμπεριφορά του στη στροφή είναι σχετικά απότομη.

Έξω από την πόλη, τέλος, θα παραμείνει ισχυρό, ακόμη και κοντά στην τελική του, αλλά και σταθερό, στην ευθεία και σε στροφές.

 

SYM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ