LIVE: κίνηση στους δρόμους
Εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι - Συνεργάτες MotoΤρίτη

Αποστολή στο Ισραήλ: SYM GTS 300i
Διαβάστηκε από 15560 αναγνώστεςΗμερομηνία δημοσίευσης: 1/6/2012
Σε μια εξωτική αποστολή στο Ισραήλ, έγινε η πανευρωπαϊκή παρουσίαση του ανανεωμένου GTS 300i της SYM. Δυνατό του όπλο, ο νέος κινητήρας F4, ο δυνατότερος στα 300 κυβικά.

Αν αναρωτιέστε για το λόγο που η παρουσίαση έγινε στο Ισραήλ, πρέπει να σας πληροφορήσουμε πως εκεί, η SYM κατέχει το μεγαλύτερο μέρος της αγοράς δικύκλων, με τεράστια διαφορά από όλους τους υπόλοιπους. Στο όμορφο Τελ Αβίβ λοιπόν, βιώσαμε τις πρώτες οδηγικές εντυπώσεις από το ανανεωμένο GTS 300i, εντυπώσεις που μας άφησαν απόλυτα ικανοποιημένους.

Αισθητική / ποιότητα κατασκευής: Υψηλά στάνταρ

Το design του νέου SYM GTS 300i είναι ιδιαίτερα προσεγμένο και σύγχρονο, συνδυάζοντας αιχμές αλλά και καμπύλες. Από τη μέση του scooter και πίσω οι αιχμές και οι γωνίες παίζουν κυρίαρχο ρόλο, ενώ από τη μέση και μπρος, το σχήμα γλυκαίνει με περισσότερες καμπύλες. Φυσικά, το design ακολουθεί την λειτουργικότητα πρώτα απ’ όλα, λειτουργικότητα που μεταφράζεται σε μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους, ανέσεις αυτοκινήτου για δύο άτομα, προστασία από τα στοιχεία της φύσης, αλλά και έξυπνα gadgets. Η ποιότητα των πλαστικών είναι πολύ καλή, ενώ τα χρώματα είναι τρία, για να καλύψουν κάθε γούστο. Από το πανταχού παρόν πλέον λευκό, στο «κυριλέ» ασημένιο, και στο κλασσικό μαύρο.

Η αποστολή στο Ισραήλ για το SYM GTS 300i περιλαμβάνεται στο τεύχος 12 του moto τρίτη, που κυκλοφορεί στις 5 Ιουνίου 2012.


Τα "ψαχτήρια" του Mototriti.gr
(Όλες οι πληροφορίες, για κάθε μοντέλο που σας ενδιαφέρει)


 

Tags: SYM | SYM GTS 300i | ????????

περισσότερα νέα & άρθρα »
SYM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Αποστολή Σαρδηνία - SYM TTLBT & CRUiSYM 400 | ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
SYM πρώτη στην Ελλάδα, ZONTES G368 Νο1 μοντέλο και DAYTONA κυρίαρχη στα παπιά | ΕΛΛΑΔΑ
SYM ADX 300: Με 16 λίτρα ρεζερβουάρ , ABS , TCS και νέα τιμή στα 4.995 ευρώ! | ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
Τα καλύτερα φρένα στα 125άρια παπιά | BEST BUY
SYM CRUiSYM α 300: Με πλούσιο εξοπλισμό και νέα τιμή στα 4.895 ευρώ! | ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
SYM JET14 EVO 125: Με 12,5 ίππους, μεγαλύτερους χώρους και τιμή 2.795 ευρώ | ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
ΟΔΗΓΟΥΜΕ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
BMW R1300 GS Adventure Dark Edition: Triple Black εμφάνιση – Μόνο για Γαλλία | ΟΔΗΓΟΥΜΕ
BMW F 450 GS - Αποστολή Σικελία : Πόσο GS είναι τελικά; | ΟΔΗΓΟΥΜΕ
Piaggio Beverly 310S - Test | ΟΔΗΓΟΥΜΕ
Honda Super Cub 110 Lite: Ο διάδοχος του θρύλου παρουσιάστηκε στην Ιαπωνία | ΟΔΗΓΟΥΜΕ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ