net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Επιθετικά μάτια αιλουροειδούς για το Sport, με τα led που ανήκουν στον έξτρα εξοπλισμό να βρίσκονται στα πλαϊνά των προβολέων.

Πιο φιλικό το πρόσωπο του GT, με τις λάμπες led να βρίσκονται στη μέση των προβολέων. Δείτε και τα led φλας -στάνταρ εξοπλισμός στο GT.

Διαφορές C 600 Sport από το C 650 GT

Πριν ξεκινήσουμε τη λεπτομερή εξέταση των δύο scooter της BMW, εξέταση που θα αφορά και στα δύο, αφού η βάση είναι ουσιαστικά ίδια, ας ρίξουμε μια ματιά στις διαφορές των δύο μοντέλων. Όπως λένε και τα ονόματα τους, το Sport απευθύνεται στους αναβάτες που προτιμούν τη sport αισθητική στην πλατφόρμα των Maxi Scooter, και το GT (Grand Turismo) απευθύνεται σε εκείνους που βάζουν την πολυτέλεια και την άνεση πάνω από τα αθλητικά γονίδια. Βάση ίδια, αλλά εμφάνιση διαφορετική. Το Sport διαθέτει λιγότερα πλαστικά από το GT, διαφορετική μάσκα, λεπτότερη και πιο ανασηκωμένη ουρά, πιο επιθετικούς προβολείς, περισσότερες αιχμές, είναι πιο λεπτό, πιο ελαφρύ κατά 12 κιλά, και με μικρότερο συνολικό μήκος. Η θέση οδήγησης στο Sport είναι πιο επιθετική, το τιμόνι χαμηλότερα, η σέλα πιο ψηλή, αλλά και διαφορετικής σχεδίασης. Το οριζόντια τοποθετημένο αμορτισέρ είναι περισσότερο εμφανές στο Sport, ενώ οι χώροι είναι σαφώς μεγαλύτεροι στο GT. Συγκεκριμένα, όταν κάτω από τη σέλα του GT υπάρχει χώρος 60 λίτρων, κάτω από το Sport, με τη βοήθεια του ιδιοφυούς σχεδίασης ελαστικού κάδου FlexCase ο χώρος επαρκεί για 2 full face κράνη (απ’ ότι λέει η BMW), αλλά ο χώρος δεν φτάνει εκείνον του GT. Διαφορετικά είναι τα φλας, καθώς στο GT βρίσκονται ενσωματωμένα στους καθρέπτες, ενώ στο Sport στα πλαϊνά του scooter. Διαφορετικοί όμως είναι και οι καθρέπτες, με το Sport να διαθέτει κλασσικά σώματα, ενώ στο GT οι καθρέπτες ρυθμίζονται πιέζοντας το γαντοφορεμένο σας δάχτυλο απευθείας πάνω στο κρύσταλλο. Η ζελατίνα του Sport ρυθμίζεται με το χέρι, χωρίς εργαλεία, βιδώνοντας και ξεβιδώνοντας δυο ρυθμιστές. Αντίθετα, στο GT ρυθμίζεται ηλεκτρικά, με το πάτημα ενός κουμπιού! Ταυτόχρονα η ζελατίνα του GT είναι πιο πλατιά και προσφέρει καλύτερη κάλυψη από τον αέρα, ενώ στο GT θα βρείτε και δυο εκτροπείς αέρα που έχουν διπλή χρήση. Κόβουν τον αέρα το χειμώνα, ενώ το Καλοκαίρι τον αφήνουν να δροσίσει τον αναβάτη. Τα καλύμματα των τελικών στην εξάτμιση είναι διαφορετικά, τα δύο scooter διατίθενται σε διαφορετικά χρώματα (επιπλέον το Sport έχει ματ τελείωμα, ενώ το GT γυαλιστερό), ενώ και ορισμένα από τα aftermarket αξεσουάρ προορίζονται μόνο για ένα από τα δύο C.

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ