net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

To τελευταίο Honda SH είναι το πιο ολοκληρωμένο που έχει βγει στην παραγωγή, έτοιμο να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του προκατόχου του.

Από 201 έως 300 κ.εκ.

Honda SH 300i ABS Top Box

Τιμή: 4.680 ευρώ

Η νεότερη έκδοση του, αποτελεί το πιο ολοκληρωμένο SH που έχει βγει στην παραγωγή, έτοιμο να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του προκατόχου του. Ο κινητήρας στην πράξη, ακούγεται ελάχιστα και παρουσιάζεται εξαιρετικά πολιτισμένος και αθόρυβος. Το αυτόματο κιβώτιο εμπλέκει άμεσα στο άνοιγμα του γκαζιού, η απόκριση του οποίου είναι γλυκιά και χωρίς καθυστέρηση. Ο τρόπος που αποδίδει το όλο σύστημα είναι απολαυστικός μέχρι και τα 120 χλμ. Τα 140 στο κοντέρ έρχονται για πλάκα, ανεξαρτήτως συνθηκών. Από εκεί και πάνω αρκεί ο δρόμος να είναι επίπεδος και σύντομα θα φτάσεις στον κόφτη, που επεμβαίνει λίγο πριν την ένδειξη των 160 χλμ./ώρα.
Η αίσθηση της ασφάλειας είναι το πρώτο πράγμα που νιώθει ο αναβάτης στη σέλα του ανανεωμένου SH. Αυτός δεν κινδυνεύει ποτέ όσο γρήγορα και να πηγαίνει στην πόλη, ενώ τα πάντα γίνονται με έναν απόλυτα καθησυχαστικό τρόπο.

Κινητήρας 4T, 1Κ, Y/Ψ, 4Β
Χωρητικότητα (κ.εκ.) 279,1
Ισχύς (ίπποι/σ.α.λ.) 27/8.500
Ροπή (kgm/σ.α.λ.) 2,7/6.000
Βάρος (κιλά) 170

Ενεργητική ασφάλεια 9
Οδική συμπεριφορά 9
Κινητήρας μετάδοση 9
Φρένα 9
Ποιότητα κατασκευής 9
¶νεση 8
Κατανάλωση 9
Τιμή-εξοπλισμός 7
Τελική βαθμολογία 8,63

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ