net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το Peugeot LXR 200i είναι ένα scooter που μπορεί να κινηθεί γρήγορα, με ασφάλεια και με άνεση στην πόλη.

Όσες φορές κι αν αλλάξει, το SYM HD2 200i παραμένει μια αστική βολίδα που θα προσφέρει ευελιξία και γρηγοράδα στις αστικές μετακινήσεις του αναβάτη του.

Το Suzuki Burgman 200 συνδυάζει τα θεωρητικά ασυμβίβαστα: μικρές διαστάσεις-ευχρηστία, μαζί με την κορυφαία ποιότητα κατασκευής, τους χώρους και την άνεση.

Από 161 έως 200 κ.εκ.

Peugeot LXR 200i

Τιμή: 2.660 ευρώ

Το LXR 200i είναι ένα scooter που μπορεί να κινηθεί γρήγορα, με ασφάλεια και με άνεση στην πόλη. Το βασικό χαρακτηριστικό του (και το πιο χρήσιμο) είναι η ευελιξία του και η αποφασιστικότητά του να ακολουθεί πιστά τις εντολές του αναβάτη του, ανεξαρτήτως εμπειρίας. Το χαμηλό βάρος, ο μικρός όγκος και το δυνατό γκάζι θα συνεργαστούν άψογα, ώστε να μετακινηθείτε σβέλτα σε κάθε περίπτωση και η επιτάχυνση γίνεται μεν άμεσα, αλλά σταθερά και γραμμικά. Παρά το δυναμικό του χαρακτήρα, λοιπόν, το LXR αποτελεί ένα σταθερής συμπεριφοράς scooter που παραμένει σταθερό (χάρη και στους μεγάλους τροχούς του) και καταπίνει εύκολα τα εμπόδια του οδοστρώματος.

Κινητήρας 4T, 1Κ, Y/Ψ
Χωρητικότητα (κ.εκ.) 171
Ισχύς (ίπποι/σ.α.λ.) Δ.Α.
Ροπή (kgm/σ.α.λ.) Δ.Α.
Βάρος (κιλά) 135

Ενεργητική ασφάλεια 7
Οδική συμπεριφορά 8
Κινητήρας μετάδοση 8
Φρένα 6
Ποιότητα κατασκευής 8
¶νεση 7
Κατανάλωση 8
Τιμή-εξοπλισμός 9
Τελική βαθμολογία 7,63

SYM HD2 200i

Τιμή: 2.995 ευρώ

Όσες φορές κι αν αλλάξει, το HD2 200i παραμένει μια αστική βολίδα που θα προσφέρει ευελιξία και γρηγοράδα στις αστικές μετακινήσεις του αναβάτη του. Το HD2 μπορεί να απογειωθεί άμεσα και να κινηθεί με σβελτάδα ανάμεσα σε αυτοκίνητα και άλλα εμπόδια. Ο κινητήρας θα λειτουργήσει σταθερά καλά, από τις χαμηλές στροφές (και θα γίνει ακόμη καλύτερος στις μεσαίες) και θα βασιστεί και στη ροπή του για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα. Και άσχετα από τις ταχύτητες, χαμηλές ή υψηλότερες, το HD2 θα προσφέρει ασφάλεια, αλλά και τη δυνατότητα στον αναβάτη του να χωθεί παντού και να αλλάξει κατεύθυνση με μεγάλη ευκολία, ανεξαρτήτως εμπειρίας ή σωματότυπου. Επιπλέον, θα αποδειχθεί δεκτικό στην πίεση και θα κινηθεί χωρίς παράπονα σε σπορτίφ ρυθμούς.

Κινητήρας 4T, 1Κ, Y/Ψ
Χωρητικότητα (κ.εκ.) 171,2
Ισχύς (ίπποι/σ.α.λ.) Δ.Α.
Ροπή (kgm/σ.α.λ.) Δ.Α.
Βάρος (κιλά) 135

Ενεργητική ασφάλεια 7
Οδική συμπεριφορά 8
Κινητήρας μετάδοση 8
Φρένα 7
Ποιότητα κατασκευής 8
¶νεση 7
Κατανάλωση 8
Τιμή-εξοπλισμός 8
Τελική βαθμολογία 7,63

Suzuki Burgman 200 Top Case

Τιμή: 4.395 ευρώ.

Σε σύγκριση με τα κλασικά σκούτερ «πόλης», οι χώροι αποθήκευσης φαντάζουν άπειροι και σε συνδυασμό με την οικονομική κατανάλωση καυσίμων, το 200άρι Burgman μπορεί να κουβαλήσει την «προίκα» σας, εσάς και το πρόσωπο της επιλογής σας για να καλύψει τις ποικίλες εντός και εκτός πόλης δραστηριότητές σας γρήγορα και με ασφάλεια. Αν οι πρώτες εντυπώσεις είναι σημαντικές για εσάς, τότε θα χαρείτε με την ποιοτική κατασκευή του Burgman 200, με τη βαθιά βαφή, αλλά και με τα γερά πλαστικά, και την υποδειγματική συναρμογή που αυτά διαθέτουν. Οι αποθηκευτικοί χώροι τώρα, είναι πολλοί και χορταστικοί, αφού υπάρχει μικρό ντουλαπάκι για τα απαραίτητα μικροπράγματα, χώρος κάτω από το τιμόνι που κλειδώνει, και καλώδιο παροχής ρεύματος για φόρτιση ηλεκτρικών συσκευών.
Ο υγρόψυκτος, μονοκύλινδρος κινητήρας του Burgman 200 είναι δυνατός και ελαστικός στις χαμηλές και τις μεσαίες στροφές καθιστώντας ικανό το 200άρι να εκτοξεύεται πρώτο στα φανάρια και να προσπερνά με ευκολία κάθε αστικό εμπόδιο.

Κινητήρας 4Τ, 1Κ, Y/Ψ
Χωρητικότητα (κ.εκ.) 200
Ισχύς (ίπποι/σ.α.λ.) 19/8.000
Ροπή (kgm/σ.α.λ.) 1,7/6.000
Βάρος (κιλά) 160

Ενεργητική ασφάλεια 7
Οδική συμπεριφορά 7
Κινητήρας μετάδοση 7
Φρένα 9
Ποιότητα κατασκευής 8
¶νεση 8
Κατανάλωση 8
Τιμή-εξοπλισμός 7
Τελική βαθμολογία 7,63

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ