• 1.459 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
57 χρόνια service Piaggio στην Πειραιώς

57 χρόνια service Piaggio στην Πειραιώς

Aπόλυτη εξειδίκευση Piaggio Group από την οικογένεια Παπαλεξανδράκη.

PIAGGIO: Απόκτησε Beverly400 με όφελος 500e! Advertisement

Ξεκίνησε το 1965 στο κέντρο της Αθήνας, στην Πειραιώς ο Γιώργος Παπαλεξανδράκης το συνεργείο με εξειδίκευση στα μοντέλα Vespa και μέχρι και σήμερα εξακολουθεί να παρέχει υπηρεσίες service σε οχήματα του Ιταλικού Group. 57 χρόνια μετά  λειτουργεί η κάθετη μονάδα της οικογένειας Παπαλεξανδράκη με τις 2 επόμενες γενιές να κρατούν ψηλά το brand. Η παροχή υπηρεσιών service, after sales κ.λ.π. διαχρονικά αποτελεί μια σημαντική δραστηριότητα της επιχείρησης.
 
Σαν επίσημος συνεργάτης της Piaggio διαθέτει προσωπικό με απόλυτη εξειδίκευση, τεχνογνωσία και ειδικό μηχανολογικό εξοπλισμό. Κάτι απαραίτητο βέβαια καθώς τα σύγχρονα scooter είναι φορτωμένα με διάφορα ηλεκτρονικά συστήματα ασφάλειας και άνεσης, τα οποία απαιτούν εξειδικευμένες γνώσεις και διαγνωστικά μηχανήματα προκειμένου να διαγνωστούν και να αντιμετωπιστούν οι τυχόν βλάβες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Το επίσημο service της Piaggio Papalexandrakis ανήκει στο δίκτυο Prime Service της Ιταλικής εταιρίας.

Αυτό αποτελεί από μόνο του ένα πολύ σημαντικό επίτευγμα καθώς πρέπει να πληρούνται πολύ αυστηρές προϋποθέσεις προκειμένου ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο να πάρει την πιστοποίηση Prime. Έτσι, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι διενεργούν όλες τις απαραίτητες εργασίες, προκειμένου να διασφαλίζεται η καλή λειτουργία και η αξιοπιστία του οχήματος.     
Πιο συγκεκριμένα οι συνεχείς εκπαιδεύσεις που λαμβάνει το τεχνικό προσωπικό καταγράφονται σε ένα σύστημα πιστοποίησης, το οποίο επιτρέπει στους πελάτες να πληροφορούνται άμεσα για το βαθμό της επάρκειας του σημείου τεχνικής εξυπηρέτησης που έχουν επιλέξει. Ο πελάτης λαμβάνει αναλυτική προσφορά κόστους των εργασιών, πριν την εκτέλεση της εργασίας, ενώ λαμβάνει επίσης ειδικά έγγραφα τα οποία πιστοποιούν και εγγυώνται την εργασία που εκτελέστηκε. Ο όμιλος Piaggio μεριμνά ώστε το Δίκτυο Πωλήσεων και Σημείων τεχνικής εξυπηρέτησης να λαμβάνει όλες τις απαραίτητες τεχνικές ενημερώσεις που απαιτούνται για  την εξασφάλιση της αξιοπιστίας του οχήματος.
 
Η ειδική εκπαίδευση που έχει γίνει στους μηχανικούς, εξασφαλίζει τη μέγιστη αποδοτικότητα και ασφάλεια σε όλες τις εργασίες συντήρησης και επισκευής του οχήματος, ενώ τα προηγμένα διαγνωστικά εργαλεία που χρησιμοποιούνται εξασφαλίζουν ότι τηρούνται οι προδιαγραφές του κατασκευαστή. Έτσι, μπορείτε να είστε απόλυτα σίγουροι ότι η μοτοσυκλέτα ή το scooter σας θα είναι πάντα στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.
Η καινοτομική τεχνολογία που χρησιμοποιείται στα νέα προϊόντα απαιτεί εξειδικευμένη γνώση που εξασφαλίζεται μόνο από το Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Prime Service, ενώ διασφαλίζεται η ορθή διαχείριση των αποβλήτων, τα οποία συλλέγονται σύμφωνα με την ισχύουσα περιβαλλοντική νομοθεσία.

Πρέπει να επισημάνουμε ότι τα  γνήσια και επώνυμα ανταλλακτικά  διασφαλίζουν την αξιοπιστία και την καλή λειτουργία του scooter σας.
 
Στα κατάστημα Piaggio Papalexandrakis στην Πειραιώς 82 εκτός από τις υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών επισκευής του οχήματός σας, θα βρείτε διαθέσιμα όλα τα μοντέλα του Ιταλικού Group και  μεγάλη ποικιλία από είδη ένδυσης αναβάτη και αξεσουάρ μοτοσυκλέτας με την υπογραφή Piaggio, Vespa κ.λ.π
 
Για περισσότερες πληροφορίες:
 
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ Ε.Ε.
Πειραιώς 82, 104 35, Αθήνα
Τηλ 2105231741
https://papalexandrakis.com
https://www.facebook.com/papalexandrakis
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »