Yamaha NMAX

Yamaha NMAX

Yamaha NMAX 125/155: Με traction control και σύνδεση με κινητό

Με νέα σχεδίαση, πλούσιο ηλεκτρονικό εξοπλισμό και δύο εκδόσεις κυβισμού, το NMAX της Yamaha ανανεώνει το ραντεβού με τους αναβάτες που ψάχνουν ένα πολυτελές καθημερινό scooter.

YAMAHA: Tenere 700 με 700E δώρο Αξεσουάρ

Το πρώτο scooter της Yamaha με σύστημα συνδεσιμότητας SCCU


 
Το Yamaha NMAX 2021 γίνεται το πρώτο scooter της εταιρείας που εξοπλίζεται με το σύστημα συνδεσιμότητας SCCU, που κάνει χρήση του κινητού του αναβάτη και της σύνδεσης μέσω Bluetooth. Μέσω αυτού του συστήματος, ο αναβάτης μπορεί να προβάλλει και να καταγράψει δεδομένα από την οδήγηση του, να εντοπίσει το scooter σε σημεία στάθμευσης και να μοιραστεί τα δεδομένα με άλλους χρήστες της πλατφόρμας Yamaha MyRide. Τα όργανα του μοντέλου έχουν την μορφή LCD οθόνης, η οποία φέρει ειδικές ενδείξεις για την εμφάνιση ειδοποιήσεων από το smartphone, όπως ένδειξη μπαταρίας, εισερχόμενες κλήσεις, e-mail και μηνύματα. Επιπλέον, το μοντέλο εξοπλίζεται με σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί. Κάτω από την σέλα, ο αναβάτης μπορεί να τοποθετήσει ένα κράνος και άλλα μικροαντικείμενα. Το NMAX προσφέρει επίσης παροχή ρεύματος 12 Volt και θήκη για μικροαντικείμενα μπροστά από τον αναβάτη.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Νέα σχεδίαση με καλύτερη αεροδυναμική προστασία


Το νέο μοντέλο γίνεται λιγότερο «αιχμηρό», με πιο ήπιες σχεδιαστικές γραμμές στην γνώριμη σπορ μορφή του. Εντελώς διαφορετικό είναι το εμπρός μέρος, με νέο φωτιστικό σώμα LED με φώτα ημέρας DRL, νέα θέση για τα φλας και αναβαθμισμένη σχεδίαση αεροδυναμικής επίδρασης. Σύμφωνα με την Yamaha, το νέο σχήμα αυξάνει την προστασία από τον άνεμο και την βροχή και μειώνει τον θόρυβο του αέρα κατά την οδήγηση.

Κινητήρες Blue Core με μεταβλητό χρονισμό και σύστημα traction control


κινητήρας των 125 κυβικών ακολουθεί την τεχνολογία Blue Core της Yamaha και είναι εξοπλισμένος με το σύστημα μεταβλητού χρονισμού βαλβίδων VVA: Ο εκκεντροφόρος έχει δύο προφίλ έκκεντρων για τις βαλβίδες, ένα για τις χαμηλές-μεσαίες και ένα για τις υψηλές, που εναλλάσσονται ηλεκτρονικά. Ο κινητήρας αποδίδει 12,2 ίππους στις 8.000 στροφές, ενώ εξοπλίζεται με Traction Control και σύστημα Start-Stop με δυνατότητα απενεργοποίησης. Στην έκδοση των 155 κυβικών, το Blue Core μοτέρ έχει απόδοση 15 ίππων στις 8.000 σ.α.λ. και προσφέρει μεγαλύτερη τελική ταχύτητα και επιτάχυνση. 
 

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »