Voge 650DS: Επιτέλους πάτησε Ελλάδα!

Σύντομα και στην αγορά! Πάτησε Ελλάδα το πολυαναμενόμενο 650DS της Voge και αναμένονται προσεχώς νέες ανακοινώσεις! Πως σας φαίνεται; Θα το επιλέγατε μεταξύ των Adventure μοντέλων;

VOGE: 3000DS Με δώρο top case αλουμινίου.

Πριν από μόλις λίγα λεπτά, πληροφορηθήκαμε ότι ένα από τα πρώτα Voge 650DS στην Ευρώπη, βρίσκεται πλέον στην Ελλάδα! Η Voge εξασφάλισε την διάθεση της μοτοσυκλέτας στην Ευρώπη, καθώς οι φήμες κρατούσαν πολύ καιρό και το Adventure ρεύμα της εποχής, προστάζει την μεγάλη ανάπτυξη της κατηγορίας και την προσφορά ολοένα και περισσότερων μοντέλων.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

 
Η Voge είχε αφουγκραστεί έγκαιρα τις επιθυμίες πολλών αναβατών αλλά και πελατών της, για την εξασφάλιση του 650DS: Πρόκειται για το μεγαλύτερο σε κυβισμό μοντέλο της γκάμας της Voge, ενώ φέρει μονοκύλινδρο κινητήρα, κάτι που τονίζει περισσότερο και το εκτός δρόμου πεδίο χρήσης. Η ισχύς του μοτέρ αναμένεται στο επίπεδο των 47-50 ίππων και αναμένουμε επίσημη επιβεβαίωση των πληροφοριών.
 
Το Voge 650DS έχει εμφανιστεί με διαστάσεις τροχών 19 και 17 ιντσών εμπρός και πίσω αντίστοιχα και είναι προσδοκώμενο, ότι μία έκδοση του τουλάχιστον θα φέρει ακτινωτές ζάντες για ακόμη πιο έντονες εκτός δρόμου δυνατότητες.
 
Επισήμως, η Voge δεν έχει ανακοινώσει επίσημα κάτι, αλλά περιμένουμε ότι είναι θέμα χρόνου. Μείνετε συντονισμένοι…
 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »