• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Vespa Primavera Sean Wotherspoon: Διαθέσιμη στην Ελλάδα

 

Η μοναδική Vespa Primavera, που δημιουργήθηκε με την συνεργασία του σχεδιαστή Sean Wotherspoon, είναι πλέον διαθέσιμη και στην Ελλάδα. Δείτε όλα όσα θέλετε να ξέρετε.

Μάθε πως θα ελέγξεις τη μοτοσυκλέτα σου

Η VESPA PRIMAVERA SEAN WOTHERSPOON ΓΕΜΙΖΕΙ ΧΡΩΜΑ ΤΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ VESPA

O ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΣ, ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΕΠΙΔΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ, ΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΚΔΟΣΗ VESPA.

ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΤΥΛ WOTHERSPOON, ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ, ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΟΧΗΜΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΚAI ΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ.

Η Vespa Primavera Sean Wotherspoon είναι πλέον διαθέσιμη στα σημεία πώλησης. Γεννήθηκε μέσα από τη συνεργασία της Vespa με έναν πολύ νέο και ιδιαίτερο καλλιτέχνη, ένα ανερχόμενο αστέρι της νεανικής μόδας στις Ηνωμένες Πολιτείες, έναν φανατικό της streetκουλτούρας. Αυτός ο συνδυασμός οδηγεί τη Vespa σε ένα νέο, τολμηρό, ατίθασο και διασκεδαστικό στυλ.

Η Vespa Primavera Sean Wotherspoonείναιμία ειδική και περιορισμένη έκδοση, έκφραση της δημιουργικής ενέργειας της Vespa και τουSean.Σημείο εκκίνησης αποτέλεσε το κοινό τους πάθος για το χρώμα και τον πειραματισμό στην καινοτομία, που καθορίζει τις μελλοντικές τάσεις και γοητεύει όσους αγαπούν να παίζουν με τη μόδα και να μετακινούνται με στυλ.

Η συλλογή του Wotherspoon ολοκληρώνεται με ένα κράνος και μία συλλογή ρούχων που περιλαμβάνει δύο μοντέρνα t-shirts. Η συλλογή συνδυάζει τα έντονα χρώματα της Vespa Primavera Sean Wotherspoon, με τις στυλιστικές ιδιαιτερότητες του κόσμου της Vespa,εισάγοντας μία νέα ερμηνεία του διάσημου λογοτύπου που πλαισιώνεται από την υπογραφή του Sean.

Το σώμα της Vespa Primavera Sean Wotherspoon αντιπροσωπεύει τέλεια την αγάπη του καλλιτέχνη για τα χρώματα και το στυλ των δεκαετιών 80 και 90 και χαρακτηρίζεται από μία χρωματική έκρηξη,  που επιδεικνύεται με «αυθάδεια». Κίτρινο, κόκκινο, σκούρο πράσινο και γαλαζοπράσινο, περιβάλλουν ολόκληρο το σώμα, που τονίζεται με λευκές λεπτομέρειες  όπως οι γρίλιες της διακοσμητικής «γραβάτας», το σιρίτι της ποδιάς και οι ζάντες, στις οποίες είναι τυπωμένο το λογότυπο Vespa. Ο σχεδιασμός ολοκληρώνεται με φινιρίσματα χρωμίου στην περίμετρο του προβολέα, τις σχάρες και τη λαβή συνεπιβάτη, και μαύρες λεπτομέρειες όπως οι χειρολαβές και το κάλυμμα της εξάτμισης.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται και στον συνδυασμό υλικών όπως μέταλλο, πλαστικό, βελούδο και καουτσούκ. Σύμφωνα με την αυθεντική παράδοση της Vespa, το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από ατσάλι, χαρακτηριστικό που διακρίνει τη Vespa από την ίδρυσή της. Το πλαστικό κόκκινο δάπεδο (στο ίδιο χρώμα με το αμορτισέρ), με μπλε λαστιχένια ένθετα, ξεχωρίζει από το μεταλλικό σώμα.
Για τη σέλα ο Wotherspoon διάλεξε ένα ανοικτό καφέ βελουτέ-κοτλέ, με λευκό φινίρισμα στην μπορντούρα και το διακριτικό λογότυπό του, η «ετικέτα» του street artist, που έχει προστεθεί και στο μπροστινό μέρος μαζί με το κλασσικό λογότυποVespa.Το πίσω μέρος του σώματος φέρει ειδικά γραφικά, όπου με μία πρωτότυπη οπτική προοπτική αναπαράγεται σε σειρά το λογότυπο Vespa Primavera.

Η Vespa Primavera Sean Wotherspoon διατίθεται με τους νέας γενιάς i-get κινητήρες, 4-χρονουςμονοκύλινδρους,με ηλεκτρονικό ψεκασμό, κυβισμού 50, 125 ή 150 κ.εκ. Όλοι οι κινητήρες σέβονται απόλυτα το περιβάλλον και προσφέρουν επιδόσεις στην κορυφή της κατηγορίας τους με μειωμένες καταναλώσεις καυσίμου.

Ανακαλύψτε τη Vespa Primavera Sean Wotherspoonστο Vespa.com ή στα σημεία πώλησης Vespa.