To νέο τεύχος Moto Τρίτη κυκλοφορεί

Αποχαιρετούμε το 2020 με νέο τεύχος: Ματιά σε όλα τα νέα μοντέλα του 2021 στο μεγαλύτερο αφιέρωμα-έκθεση που έγινε ποτέ και νέα test σε μοτοσυκλέτες και προϊόντα! Δείτε εδώ τι θα διαβάσετε…

Το 2020 θα είναι παρελθόν σε λίγα 24ωρα και το 2021 έρχεται με πολλά νέα για τον χώρο της μοτοσυκλέτας. Μια χρονιά στην οποία αναμένουμε πάνω από 70 νέα μοντέλα μοτοσυκλετών και scooters, μια χρονιά που περιμένουμε να φέρει και ακόμα μεγαλύτερη αύξηση δημοτικότητας στο όχημα της μοτοσυκλέτας, που αναδείχθηκε αβίαστα στο όχημα επιλογής όλης της Ευρώπης για την έξοδο από την πανδημία.

Το νέο τεύχος του Moto Τρίτη κυκλοφορεί ήδη και σας περιμένει στα περίπτερα όλης της χώρας, μόνο με 1.95 ευρώ. 
 
Διαβάστε στο τεύχος 12 του Moto Τρίτη:
  • Διεθνής έκθεση μοτοσυκλέτας του Moto Τρίτη: Το μεγαλύτερο ψηφιακό σαλόνι μοτοσυκλέτας που έγινε ποτέ στην Ελλάδα και συγκέντρωσε πάνω από 800.000 επισκέπτες στην σελίδα του Mototriti.gr είναι εδώ και σε έντυπη μορφή. Όλες οι νέες μοτοσυκλέτες και τα scooters που θα οδηγήσουμε το 2021 με αναλυτική παρουσίαση με όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το κάθε μοντέλο.
  • Δοκιμάζουμε – Super Soco CPX: Ένα ηλεκτρικό scooter με επιδόσεις και αυτονομία δικύκλου βενζίνης έφτασε και εμείς το δοκιμάζουμε, ανακαλύπτοντας πόσο καλά πετυχαίνει τον στόχο του και πόσο αξίζει να το αποκτήσετε.
  • Δοκιμάζουμε – SWM RS300R: Αν σου αρέσει η διασκέδαση στο χώμα αλλά δεν θέλεις να ξοδέψεις μια περιουσία, το RS300R ίσως είναι για σένα. Το δοκιμάζουμε και σας περιγράφουμε την εμπειρία μας.
  • Δοκιμάζουμε – ESF S-4: Ηλεκτροκίνητο και πολύ εύχρηστο, το S4 έρχεται ως ο απόλυτος δίτροχος σύντροφος σου για την καθημερινή χρήση. Το δοκιμάζουμε αναλυτικά και αναλύουμε κάθε πτυχή του.
  • Δοκιμάζουμε – Skyteam Skybongo 125: Αν θέλεις να ξεχωρίζεις και να διασκεδάζεις όπως κανένας άλλος, θες κάτι που δεν είναι σαν τίποτε άλλο και το Skybongo της Skyteam είναι μονόδρομος! Πόσο καλά μπορείς να περάσεις με ένα mini moto; Ανακαλύψτε στις σελίδες μας…
  • Moto Τρίτη Test Center: Δοκιμάζουμε 7 δημοφιλή προϊόντα σε πραγματικές συνθήκες και αναλύουμε όλα όσα πρέπει να ξέρετε πριν πάτε ταμείο!   
Όλα τα παραπάνω, μαζί με όλες τις τελευταίες εξελίξεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, πληρέστατο οδηγό αγοράς και τους πλέον ενημερωμένους, όπως πάντα, τιμοκαταλόγους μοτοσυκλετών για να βρείτε ότι ψάχνετε, εύκολα και γρήγορα. Φυσικά, όπως πάντα, μόνο με 1,95 ευρώ στα περίπτερα!