To νέο ηλεκτρονικό τεύχος Moto Τρίτη είναι εδώ

Παρουσιάσεις 15 νέων μοντέλων μαζί με όλα τα ρεπορτάζ για τα επόμενα, φυσικά και με τις δοκιμές και τα αγοραστικά θέματα της εβδομάδας, όλα δωρεάν στην οθόνη σας με ένα κλικ! Δείτε τι θα διαβάσετε στο νέο τεύχος…

Μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει αλλά οι μαζικές παρουσιάσεις νέων μοντέλων συνεχίζονται αμείωτες εν όψει 2021! Η ηλεκτρονική μας έκδοση φυσικά και δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τις εξελίξεις, με εκτεταμένα θέματα στα νέα μοντέλα, όλη την επικαιρότητα από την Ελλάδα και τον κόσμο και φυσικά, δυνατές δοκιμές και αγοραστικά όπως κάθε μήνα.
 
Διαβάστε εντελώς δωρεάν το νέο μας ηλεκτρονικό τεύχος με ένα κλικ, ή κατεβάστε το σε μορφή PDF στον υπολογιστή και το κινητό σας και απολαύστε το, ακόμα και αν δεν έχετε σύνδεση στο Internet.
 
Στο νέο ηλεκτρονικό τεύχος Moto Τρίτη θα βρείτε:
  • Καταιγισμός παρουσιάσεων, μέρος 2ο – 15 νέες μοτοσυκλέτες με αναλυτική, διαδραστική παρουσίαση, φωτογραφίες και video, καθώς και ακόμα περισσότερες ειδήσεις για τις φήμες και τα αναμενόμενα νέα μοντέλα του 2021.
  • Test – SWM RS300R: Ποιος είπε ότι η διασκέδαση στο χώμα πρέπει να είναι και ακριβή; Δοκιμάζουμε το απολύτως προσιτό SWM RS300R αποκαλύπτοντας κάθε πτυχή του ως μοτοσυκλέτα ελεύθερου χρόνου.
  • Test – Daytona by Zontes G155: Πληρώνεις παπί, παίρνεις κανονική μοτοσυκλέτα! Η G155 έρχεται με μια πολύ ανταγωνιστική τιμή για την κατηγορία, προτείνοντας έναν διαφορετικό τρόπο μετακίνησης στην καθημερινότητα.
  • Συνέντευξη – Παναγιώτης Κουζής: Ο πιο επιτυχημένος αθλητής motocross στην Ελλάδα μας μιλά για όλα όσα αφορούν το motocross στην Ελλάδα, σε μια εκτενή συνέντευξη.
  • Όλα τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο
Διαβάστε ακόμα στην ειδική έκδοση για αξεσουάρ και ανταλλακτικά
  • Test εξοπλισμού: Δοκιμάζουμε τα γάντια Virage Tignes
  • Συμβουλές και tips: Τι πρέπει να κάνεις πριν καλέσεις γερανό – Έτσι φτιάχνεται ένα ελαστικό μοτοσυκλέτας –Πως λειτουργεί το ABS – Τι είναι αυτά που φοβούνται οι νέοι οδηγοί
  • Δεκάδες προϊόντα και αξεσουάρ για την μοτοσυκλέτα και τον αναβάτη, σε έναν εκτενή οδηγό αγοράς
Η ψηφιακή έκδοση του Moto Τρίτη, αλλά και όλες οι ειδήσεις σε μορφή περιοδικού, μπορούν να γίνουν δικά σου μέσα από την καινοτόμα για τα ελληνικά δεδομένα πλατφόρμα του net.mototriti.gr!