To νέο εβδομαδιαίο Moto Τρίτη κυκλοφόρησε!

Δοκιμάζουμε το πολλά υποσχόμενο, ηλεκτροκίνητο ESF X-1 και παρουσιάζουμε τις πιο προσιτές naked μοτοσυκλέτες της αγοράς! Όλα αυτά και πολλά άλλα, στο νέο εβδομαδιαίο, online τεύχος μας. Δείτε περισσότερα...

Το νέο εβδομαδιαίο Moto Τρίτη είναι εδώ! Εντελώς δωρεάν και με μοναδικό διαδραστικό τρόπο, το Moto Τρίτη έρχεται κοντά σας κάθε εβδομάδα με νέες δοκιμές και όλες τις δυνατές ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Με μια πολύ πλούσια επικαιρότητα για τα νέα μοντέλα που έρχονται, το νέο μας τεύχος είναι online!

Μπείτε στην πλατφόρμα του Net. Mototriti και διαβάστε το νέο τεύχος, που για άλλη μια φορά είναι γεμάτο ύλη για μοτοσυκλέτες και αξεσουάρ. Ακόμα, μπορείτε να το κατεβάσετε εντελώς δωρεάν σε μορφή PDF και να το απολαύσετε, όπου και να βρίσκεστε!
 
Διαβάστε στο νέο τεύχος Net Τρίτη που κυκλοφορεί:
  • Δοκιμή – ESF X-1: Το νέο ηλεκτροκίνητο scooter με αυτονομία που μπορεί  να φτάσει τα 150 χιλιόμετρα, είναι εδώ: Το δοκιμάζουμε και σας αποκαλύπτουμε τις πτυχές του. 
  • Δοκιμή – Suzuki V-Strom 1050: Μια θρυλική μοτοσυκλέτα επισκέπτεται ξανά το ένδοξο on-off παρελθόν της εταιρείας και έρχεται ανανεωμένη: Δοκιμάζουμε το πολυχρηστικό V-Strom 1050 της Suzuki. 
  • Αγοραστικό – Naked μοτοσυκλέτες με λιγότερα από 5.000 ευρώΓια όσους θέλουν να γνωρίσουν τις αρετές μίας street μοτοσυκλέτας, χωρίς όμως να του τρέχουν τα λεφτά από τα μπατζάκια! Ποιες είναι οι καλύτερες και πιο προσιτές προτάσεις; 
  • Όλες οι νέες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
 
Πρωτοποριακές λειτουργίες, με βίντεο και ήχο χωρίς να αλλάζετε περιβάλλον, zoom στους πίνακες και τις εικόνες, περιήγηση απευθείας από τα περιεχόμενα σε όποιο θέμα σας ενδιαφέρει με ένα κλικ. Διαβάστε το τεύχος Online ή κατεβάστε το και απολαύστε το οπουδήποτε, ακόμη και αν δεν έχετε σύνδεση στο Internet!
 
Δείτε ακόμα την πλούσια θεματολογία για αξεσουάρ:
  • Test εξοπλισμού αναβάτη: Δοκιμάζουμε το κράνος Airoh Shark 
  • Συμβουλές και tips: Οδήγησε με ασφάλεια στο μποτιλιάρισμα - Τι είναι το σωστό μπουφάν - Πως να αντιμετωπίσεις τη βροχή - Η σημασία των ελαστικών το χειμώνα
  • Δεκάδες προϊόντα και αξεσουάρ για την μοτοσυκλέτα και τον αναβάτη, σε έναν εκτενή οδηγό αγοράς.
 
Και φυσικά, με το Net Τρίτη συνδέεσαι άμεσα και εύκολα, με τους τιμοκαταλόγους Moto Τρίτη, τους πιο ενημερωμένους καταλόγους δικύκλων στην ελληνική αγορά.

Η ψηφιακή έκδοση του MotoΤρίτη, αλλά και όλες οι ειδήσεις σε μορφή περιοδικού, μπορούν να γίνουν δικά σου μέσα από την καινοτόμα για τα ελληνικά δεδομένα πλατφόρμα του net.mototriti.gr!