Αυτή είναι η επίμαχη εικόνα, που λέγεται ότι αποκαλύπτει το νέο Suzuki GSX-S300

To νέο Suzuki GSX-S300;

Μια αινιγματική εικόνα που εμφανίστηκε στο Internet φαίνεται να δείχνει το νέο δικύλινδρο naked της εταιρείας! Δείτε περισσότερα…

SUZUKI: scooter κάνε το δικό σου .. εύκολα!

Πριν αρκετό καιρό, μέσα από σχέδια πατέντας, είχε γίνει αρκετά σαφές ότι η Suzuki θα παρουσιάσει ένα νέο GSX-S300 ή ένα GSX-R300, ή και τα δύο. Τώρα λοιπόν, φωτογραφίες μέσα από το ίδιο το εργοστάσιο, αποκαλύπτουν λεπτομέρειες από το γυμνό μοντέλο!

Αν και τα πλάνα είναι εξαιρετικά φειδωλά, διακρίνεται η μορφή του εμπρός προβολέα και του ανεστραμμένου πιρουνιού της μοτοσυκλέτας, ενώ ρίχνουμε και μια κλεφτή ματιά στον νέο δικύλινδρο κινητήρα, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με την μονάδα των 250 κυβικών που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

Προσέξτε το γενναιόδωρο ανεστραμμένο πιρούνι: Πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό που πολύ πιθανόν θεωρείται, να παραμείνει και σε ένα GSX-R300, προσθέτοντας τόσο σε εμφάνιση όσο και σε οδηγική αίσθηση. Ακόμη, σύμφωνα με τους κατασκόπους, η μοτοσυκλέτα θα εξοπλίζεται με ελαστικά Pirelli από το εργοστάσιο.

Περιμένουμε να δούμε το μοντέλο και επίσημα, σε κάποιες από τις δύο μεγάλες εκθέσεις που έρχονται. Πως θα είναι άραγε στην οριστική του μορφή;