Διαθέτει προστατευτικά σε ώμους, αγκώνες και πλάτη.

Διάτρητη πλάτη με ανακλαστικό λογότυπο.

Μεγάλο προσόν του Summer Casual η αδιάβροχη επένδυση.

Αποτελεσματικότητα - Αδιαβροχοποίηση

Τα διάτρητα τμήματα καλύπτουν αρκετά μεγάλο κομμάτι του εμπρός μέρους χωρίς να είναι από τα μεγαλύτερα που έχουμε δει καθώς οι δυο λωρίδες υστερούν ελαφρά σε πλάτος. Τα πράγματα αντιστρέφονται στην πλάτη η οποία είναι όλη διάτρητη και η καλή εικόνα συνεχίζεται και στα μανίκια που μόνο το τελείωμά τους δεν είναι διάτρητο. Το αποτέλεσμα όλων αυτών είναι το Summer Casual να είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό καθώς αφήνει μεγάλες ποσότητες αέρα να περνούν στο εσωτερικό του και δροσίζει το σώμα σου ακόμα κι όταν κινείσαι με χαμηλή ταχύτητα. Όπως συμβαίνει με όλα τα μπουφάν αυτής της κατηγορίας, μόνο όταν είσαι σταματημένος για ώρα θα νιώσεις ζέστη και το γεγονός ότι το μπουφάν είναι κατάμαυρο επιδεινώνει κάπως την κατάσταση.

Μεγάλο προσόν του Summer Casual είναι ότι συνοδεύεται από αφαιρούμενη αδιάβροχη και αντιανεμική επένδυση. Την ικανότητα αδιαβροχοποίησης είχαμε τη δυνατότητα να τη διαπιστώσουμε από πρώτο χέρι καθώς χρειάστηκε να μετακινηθούμε υπό βροχή εξαιτίας του άστατου καιρού στα τέλη Μαΐου. Μετά από 40 λεπτά δυνατής βροχής και με το σπρέι από τα αυτοκίνητα να αυξάνουν το βαθμό δυσκολίας, δεν πέρασε ούτε σταγόνα νερού στο εσωτερικό. Επίσης, μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα που είναι και ο μέσος χρόνος καθημερινής μετακίνησης ενός αναβάτη, δεν απορροφήθηκε νερό από το HeavyDURA και ένα ελαφρύ τίναγμα ήταν αρκετό προκειμένου να απομακρυνθούν οι σταγόνες από την επιφάνεια του υλικού. Η επένδυση είναι αποτελεσματική και απέναντι στον αέρα, αφού τον μπλοκάρει αποτελεσματικά και είναι ιδιαίτερα χρήσιμη όταν μετακινείσαι νωρίς το πρωί η αργά το βράδυ. Πρακτικά σου επιτρέπει να χρησιμοποιείς το μπουφάν σε μεγαλύτερο εύρος συνθηκών, οπότε γλιτώνεις χρήματα.

 

Η άποψη μας

Η τιμή του Summer Casual βρίσκεται στο μέσο όρο της κατηγορίας όμως διαθέτει στοιχεία όπως αδιάβροχη επένδυση και προστατευτικό πλάτης που απουσιάζουν από άλλες προτάσεις της αγοράς. Είναι ένα μπουφάν με το οποίο μπορείς να εξοικονομήσεις χρήματα φορώντας το όχι μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά και την άνοιξη ή το φθινόπωρο.

 

Θα το βρείτε διαθέσιμο σε όλο το δίκτυο συνεργατών της Motoway Γ. Καμπράνης ΑΕ.


Διάτρητη πλάτη με ανακλαστικό λογότυπο.

Διάτρητη πλάτη με ανακλαστικό λογότυπο.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

MOTOWAY ΚΑΜΠΡΑΝΗΣ Α.Ε.
ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 59, 54627, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ρωτήστε περισσότερα