Η Bering μας έχει συνηθίσει σε υψηλής ποιότητας υλικά με προσεγμένο φινίρισμα και το Tiago δεν αποτελεί εξαίρεση.

Τα διάφορα ανακλαστικά στοιχεία ξεχωρίζουν τη νύχτα.

Σε όλο το μήκος του μανικιού το ύφασμα είναι διάτρητο.

Test μπουφάν: Bering Tiago

Για περισσότερα από 50 χρόνια η Γαλλική Bering βρίσκεται στο πλευρό των αναβατών κατασκευάζοντας προστατευτικό εξοπλισμό με γνώμονα την αποτελεσματικότητα και την άνεση.

Τιμή: 235,58 ευρώ

Το Tiago είναι ανήκει στην κατηγορία των ανοιξιάτικων μπουφάν και σύμφωνα με την εταιρεία διαθέτει όλα τα απαραίτητα στοιχεία προκειμένου να μπορεί να προσαρμοστεί σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Το παραλάβαμε από το κατάστημα Spiliotis για να δούμε πώς τα καταφέρνει στην πραγματικότητα.

Ποιότητα – Aνεση – Πρακτικότητα
Πρόκειται για ένα κοντό, μεσάτο μπουφάν σε στενή γραμμή που δίνει μια πιο σπορ εμφάνιση. Είναι κατασκευασμένο από Fibertech 600D και διαθέτει ρυθμιζόμενο κούμπωμα 5 θέσεων στο κολάρο, ιμάντες σύσφιξης στη μέση και κουμπιά στα μανίκια που ρυθμίζονται σε 3 θέσεις. Αυτά τα στοιχεία μας επέτρεψαν να το φέρουμε ακριβώς στα μέτρα μας και αμέσως αντιληφθήκαμε πόσο άνετο είναι, καθώς όλες οι κινήσεις γίνονται αβίαστα. Το κεντρικό φερμουάρ είναι αρκετά μεγάλο και διαθέτει λαστιχένια προέκταση που κάνει εύκολη τη χρήση του ακόμα και με γάντια. Διαθέτει δύο εξωτερικές τσέπες, οι οποίες όμως είναι σχετικά ρηχές. Έξτρα αποθηκευτικό χώρο προσφέρουν οι δύο εσωτερικές τσέπες στην αριστερή πλευρά, καθώς και η θήκη εγγράφων που υπάρχει στην θερμική επένδυση. Παραδοσιακά, η Bering μας έχει συνηθίσει σε υψηλής ποιότητας υλικά με προσεγμένο φινίρισμα και το Tiago δεν αποτελεί εξαίρεση.

Προστασία
Το Tiago διαθέτει πιστοποιημένα προστατευτικά σε ώμους και αγκώνες με τα τελευταία να ρυθμίζονται ως προς το ύψος που τοποθετούνται. Για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια υπάρχει αναμονή για προστατευτικό πλάτης. Τα λογότυπα της Bering στα μανίκια και τους ώμους είναι από το ανακλαστικό υλικό Scotchlite της 3Μ, το οποίο έχει την ιδιότητα να επιστρέφει το φως πίσω στην πηγή του, κάνοντας έτσι πιο ορατό τον αναβάτη τη νύχτα ή σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ