Το λογότυπο της STR στην πλάτη είναι από ανακλαστικό υλικό.

Κουμπιά 2 θέσεων για τη ρύθμιση των μανικιών.

Το φερμουάρ στις πλαϊνές τσέπες είναι αδιάβροχο.

Θερμομόνωση- αδιαβροχοποίηση

Το Race Pro διαθέτει αφαιρούμενη θερμική επένδυση η οποία σύμφωνα με τις μετρήσεις μας είναι αποτελεσματική απέναντι στο κρύο. Σε συνθήκες ψύχους η θερμοκρασία στο εσωτερικό έπεσε κατά 10 βαθμούς σε 3,5 λεπτά, ενώ για να πέσει κατά 20 βαθμούς χρειάστηκαν 8 λεπτά. Τα νούμερα αυτά δεν μπορούν να συγκριθούν με ένα αμιγώς χειμερινό μπουφάν, αλλά είναι ικανοποιητικά για ένα 4 εποχών. Όταν ο καιρός ζεστάνει έχεις σύμμαχό σου 4 συνολικά αεραγωγούς στο εμπρός και το πίσω μέρος. Θα θέλαμε να ήταν λίγο μεγαλύτεροι, ώστε να αφήνουν περισσότερο αέρα να περνά στο εσωτερικό.

Δεν είναι εφοδιασμένο με αφαιρούμενη, αδιάβροχη και αντιανεμική επένδυση, καθώς δεν την χρειάζεται. Η αδιάβροχη επεξεργασία που έχει υποστεί το πολυεστερικό ύφασμα είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική όπως διαπιστώσαμε, αφού μετά από 40 λεπτά συνεχούς επαφής με το νερό, αυτό δεν πέρασε στο εσωτερικό, ενώ πολύ μικρή ήταν και η ποσότητα που απορροφήθηκε. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι έχουμε ένα 100% αδιάβροχο μπουφάν το οποίο στεγνώνει γρήγορα μετά από βροχή.

Η άποψή μας

Μπορεί το Race Pro να είναι ένα από τα πιο προσιτά jacket της αγοράς, αλλά η αδιαβροχοποίησή του είναι ισάξια με πολύ ακριβότερα μπουφάν. Η αφαιρούμενη θερμική επένδυση και οι αεραγωγοί του σου επιτρέπουν να το φοράς τις περισσότερες μέρες του χρόνου, απολαμβάνοντας ολοκληρωμένη προστασία.


Θα το βρείτε διαθέσιμο σε όλο το δίκτυο συνεργατών της Motoway Γ. Καμπράνης ΑΕ.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ