Test γάντια: AGVPro Storm H2O DRY-TEX

Τα Storm H2O DRY-TEX προορίζονται τόσο για αστική όσο και τουριστική χρήση καθώς προσφέρουν άνεση και αποτελεσματικότητα όχι μόνο μέσα στη πόλη αλλά και σε πολύωρη χρήση.

Τιμή: 45 ευρώ

Παραλάβαμε τα γάντια από το κατάστημα Too Fast και τα υποβάλαμε σε δοκιμασίες για να δούμε πώς τα καταφέρνουν σε πραγματικές συνθήκες. Ας τα δούμε αναλυτικά.

Ποιότητα – Ανεση – Πρακτικότητα

Είναι κατασκευασμένα από μαλακό υλικό που δίνει πολύ καλή αίσθηση κατά την οδήγηση και δεν κουράζει με τη συνεχή χρήση του συμπλέκτη μέσα στην πόλη. Όλη η παλάμη καλύπτεται από δέρμα που παρέχει πολύ καλή πρόσφυση στα γκριπ, ενώ είναι ενισχυμένη με ένθετα από ύφασμα  στα σημεία με τη μεγαλύτερη τριβή για μεγαλύτερη αντοχή. Οι δείκτες, τόσο στο δεξί όσο και στο αριστερό γάντι έχουν ειδικό ύφασμα που επιτρέπει τον χειρισμό οθονών αφής. Ένα πολύ πρακτικό χαρακτηριστικό που απουσιάζει από πολλά γάντια της αγοράς, ακόμα και πολλαπλάσιας τιμής. Επίσης, σπάνιος είναι και ο λαστιχένιος καθαριστήρας ζελατίνας που υπάρχει στον αντίχειρα του αριστερού γαντιού που με μια κίνηση σου επιτρέπει να απομακρύνεις το νερό και τη βρωμιά που μαζεύει η ζελατίνα όταν οδηγείς με βροχή. Στην περιοχή του καρπού το ύφασμα διαθέτει ελαστική σούρα και ένα ρυθμιζόμενο Velcro που φροντίζουν να «ασφαλίσουν» το γάντι στο χέρι του αναβάτη. Τα υλικά, οι ραφές και η συνολική ποιότητα κατασκευής δεν συμβαδίζουν με την προσιτή τιμή των συγκεκριμένων γαντιών και είναι αντίστοιχα πολύ ακριβότερων. Χρησιμοποιούσαμε τα γάντια καθημερινά κατά τη διάρκεια της δοκιμής και δεν παρουσιάστηκαν σημάδια φθοράς όσο καιρό τα είχαμε στη διάθεσή μας. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ελαφρύ χειμερινό γάντι με το ζευγάρι να ζυγίζει μόλις 150 γρμμάρια.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ