Η σέλα έχει το μεγάλο πλεονέκτημα, ότι είναι ρυθμιζόμενη στο ύψος. Μέτριας σκληρότητας, προσφέρει αρκετό χώρο τόσο για τον αναβάτη όσο και για τον συνεπιβάτη.

Εντυπωσιακή σε όψη και πλήρης σε ενδείξεις η TFT οθόνη 5 ιντσών. Μέσω της πλατφόρμας KTM MY RIDE παρέχεται η δυνατότητα σύνδεσης Bluetooth με smartphone για κλήσεις, μουσική κ.α.

Ανεση – Εργονομία

Αμέσως μόλις ανέβεις στην σέλα του 790 Adventure αισθάνεσαι οικεία και καταλαβαίνεις το πρώτο ατού του ιδιόμορφου ρεζερβουάρ, καθώς το τελευταίο αφαιρεί περίτεχνα τον μεγάλο όγκο που συνηθίζεται από τα ρεζερβουάρ αντίστοιχης χωρητικότητας. Το σώμα του αναβάτη τοποθετείται σε όρθια στάση με το αλουμινένιο τιμόνι (ρυθμίζεται σε 6 διαφορετικές θέσεις με εύρος 30χιλ) να βρίσκεται αρκετά ψηλά βοηθώντας και στην όρθια οδήγηση.  Τα αναδιπλούμενα μαρσπιέ διαθέτουν σωστές διαστάσεις για χρήση μπότας και αφαιρούμενο λάστιχο, ενώ η θέση τους δημιουργεί φυσιολογικές γωνίες για τα πόδια όταν κάθεσαι στην ευρύχωρη  σέλα. Η τελευταία χωρίζεται σε δύο επίπεδα, ρυθμίζεται σε δύο ύψη (830/850χιλ) και στενεύει στο εμπρός μέρος ώστε κάθε αναβάτης ανεξαρτήτως αναστήματος να πατά εύκολα στο έδαφος, με το αφρώδες της να είναι σχετικά σκληρό χωρίς όμως να ενοχλεί. Ο συνεπιβάτης έχει στην διάθεση του χειρολαβές οι οποίες βρίσκονται μπροστά από την πρακτική σχάρα.

Για την προστασία από τον αέρα υπεύθυνη είναι μια μεσαίου μεγέθους ζελατίνα η οποία συνεργάζεται με μικρότερα διάφανα πλαστικά για να καλύπτει το πάνω μέρος του σώματος, αφού η σχεδίαση του ρεζερβουάρ αναλαμβάνει να περιορίσει τον εισερχόμενο αέρα στα πόδια. Η πληροφόρηση του αναβάτη γίνεται μέσα από μια ευανάγνωστη έγχρωμη TFT οθόνη 5 ιντσών όπως μας έχει συνηθίσει η KTM τα τελευταία χρόνια, με ένα πλήρες μενού στο οποίο περιηγείσαι εύκολα χάρη στους διακόπτες στην αριστερή πλευρά του τιμονιού. Στον βασικό εξοπλισμό υπάρχει και η δυνατότητα σύνδεσης Bluetooth με smartphone μέσω της πλατφόρμας KTM MY RIDE για κλήσεις, μουσική κ.α.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

KTM: 390 DUKE 2024 Αποκτήστε το στο δίκτυο ΚΤΜ