Ο μονοκύλινδρος κινητήρας 312 κυβικών αποδίδει 35,4 ίππους με φιλική απόδοση σε όλο το εύρος των στροφών χαρίζοντας στο T310 δυνατές επιδόσεις για τα δεδομένα της κατηγορίας.

Ο μονοκύλινδρος κινητήρας 312 κυβικών αποδίδει 35,4 ίππους με φιλική απόδοση σε όλο το εύρος των στροφών χαρίζοντας στο T310 δυνατές επιδόσεις για τα δεδομένα της κατηγορίας.

  Κινητήρας

  Όπως σε όλη την σειρά 310, η καρδιά που δίνει ζωή στο μοντέλο Τ είναι ο μονοκύλινδρος υδρόψυκτος κινητήρας 312 κ.εκ με δύο εκκεντροφόρους και 4βάλβιδη κεφαλή. Η τροφοδοσία του γίνεται με ηλεκτρονικό ψεκασμό και η απόδοσή του αγγίζει τους 35,4 ίππους στις 9.500 και τα 3 κιλά ροπής στις 7.500, νούμερα που είναι ικανά να κινήσουν με ιδιαίτερη άνεση το ελαφρύ σύνολο των 159 κιλών, κρατώντας την κατανάλωση σε φυσιολογικά επίπεδα με μέση τιμή δοκιμής 4,5 λίτρα / 100 χλμ. Φυσικά αν κινείσαι με πιο χαλαρούς ρυθμούς θα δεις μικρότερα νούμερα που σε συνδυασμό με το ρεζερβουάρ των 15,5 λίτρων προσφέρουν μεγάλη αυτονομία, σημαντική τόσο στην καθημερινότητα όσο και στα ταξίδια. Διαθέτει 2 χαρτογραφήσεις Sport και Eco που εναλλάσσονται εύκολα από το τιμόνι χωρίς όμως να διαφέρουν αισθητά, ενώ το κιβώτιο ταχυτήτων είναι 6 σχέσεων με υγρό πολύδισκο συμπλέκτη. Αύξησε την ισχύ της Daytona T310 με φίλτρο DNA, το πρώτο ελληνικό προϊόν που χρησιμοποιήθηκε σε μαζική παραγωγή μοτοσυκλέτας. 

  Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

  Σελίδα 1Test: Daytona T310
  Σελίδα 2Εμφάνιση – Ποιότητα κατασκευής
  Σελίδα 3Aνεση – Εργονομία
  Σελίδα 4Πλαίσιο- Αναρτήσεις- Φρένα
  Σελίδα 5Κινητήρας
  Σελίδα 6Οδηγώντας
  Σελίδα 7Η άποψή μας

  Moto Traffic Αρναούτογλου: Νέα μοντέλα & γνήσια ανταλλακτικά SYM-DAYTONA

  SYM: Joyride 300 16'' Tα έχει όλα!

  SYM: Jet X 125 125άρι χωρίς δίπλωμα μοτοσυκλέτας.

  DAYTONA: Εξουσιοδοτημένο service SYM-DAYTONA

  • pitis

   Το μηχανάκι είναι πανέμορφο και με πολλά εξτρά για την τιμή που προσφέρεται και σκέφτομαι προσωπικά να προβώ στην αγορά του, αλλά έχω διαβάσει σε πολλά foroum και sites, ότι έχουν βγάλει αρκετά προβλήματα και μηχανικά και ηλεκτρονικά και ηλεκτρολογικά, μακάρι να το βελτιώσουν αρκετά ωστέ να μπορέσει να αποκτήσει μία αξιόλογη αξιοπιστία.

     14