• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Aνετη η σέλα δύο επιπέδων με μπόλικο αφρώδες, για αναβάτη και συνεπιβάτη. Το Flexcase στο χώρο αποθήκευσης παρέχει επιπλέον χώρο, όταν έχεις σταθμεύσει.

Aνετη η σέλα δύο επιπέδων με μπόλικο αφρώδες, για αναβάτη και συνεπιβάτη. Το Flexcase στο χώρο αποθήκευσης παρέχει επιπλέον χώρο, όταν έχεις σταθμεύσει.

Aνετη η σέλα δύο επιπέδων με μπόλικο αφρώδες, για αναβάτη και συνεπιβάτη. Το Flexcase στο χώρο αποθήκευσης παρέχει επιπλέον χώρο, όταν έχεις σταθμεύσει.

Πραγματική καινοτομία για μεσαίο scooter η TFT οθόνη. Μέσω του BMW Motorrad Connectivity, μπορείς να απολαύσεις την αγαπημένη σου μουσική, να διαχειρίζεσαι τις κλήσεις σου, και να προηγηθείς στο σημείο που επιθυμείς.

Aνεση – Εργονομία

 

Τα scooter προσφέρουν ξεκούραστες μετακινήσεις, με πλεονεκτήματα μεγάλους χώρους και αυξημένη ευχρηστία. Το C 400 X πληροί αυτές τις προϋποθέσεις, αναδεικνύοντας τα πλούσια ταλέντα του στο αστικό περιβάλλον.  Η σέλα δύο επιπέδων έχει ύψος 775 χιλιοστά και παρά το ότι είναι φαρδιά με μπόλικο αφρώδες, αφήνει τα πόδια να ακουμπήσουν στο έδαφος με σχετική ευκολία. Αρκεί ένα πάτημα στο κουμπί στο κέντρο της ποδιάς, ώστε να αποκαλυφθεί ο χώρος αποθήκευσης ο οποίος αγγίζει τα 43 λίτρα χωρητικότητας, σύμφωνα με τις δικές μας μετρήσεις. Το Flexcase παρέχει επιπλέον χώρο αποσκευών, όταν έχεις σταθμεύσει. Δεν μπορείς να εκκινήσεις έχοντας το Flexcase ανοιχτό, καθώς θα βρίσκει στο πάνω μέρος του πίσω τροχού. Γι αυτό, αν το έχεις ξεχάσει ανοιχτό, το C 400 Χ δεν θα εκκινήσει και ένα ειδικό μήνυμα θα εμφανιστεί στην οθόνη. 

Έξτρα χώρος για μικροπράγματα, υπάρχει στην ποδιά όπου παραδοσιακά βρίσκονται δύο ντουλαπάκια, στο ένα εκ των οποίων θα βρείτε υποδοχή 12V για φόρτιση ηλεκτρικών συσκευών και τα όποια κλειδώνουν ηλεκτρομαγνητικά. Μπορεί η ζελατίνα να είναι κοντή και η κάλυψη σε μεγάλες ταχύτητες να μειώνεται, αλλά η φαρδιά ποδιά συνδράμει αποτελεσματικά στην προστασία από τον αέρα και τα στοιχεία της φύσης. Πραγματική καινοτομία για μεσαίο scooter αποτελεί και η TFT οθόνη, η οποία σε συνδυασμό με το BMW Motorrad Connectivity, λύνει πραγματικά τα χέρια του αναβάτη, προσφέροντας ένα σωρό χρήσιμες λειτουργίες. Συνδέεις το κινητό σου με την οθόνη, κατεβάζεις την αντίστοιχη εφαρμογή και μπορείς να απολαύσεις την αγαπημένη σου μουσική, να διαχειρίζεσαι τις κλήσεις σου και να έχεις πρόσβαση στις επαφές σου ή ακόμα και να προηγηθείς γρήγορα και εύκολα στο σημείο που επιθυμείς, βλέποντας τα προειδοποιητικά βέλη για κάθε στροφή, στην οθόνη. Όλα αυτά χωρίς να πάρεις τα χέρια σου από το τιμόνι, αφού όλοι οι χειρισμοί γίνονται μέσω του multicontroller και η εποπτεία μέσω της οθόνης. 

Ο premium εξοπλισμός περιλαμβάνει επίσης σύστημα keyless μέσω του οποίου υπάρχει ασύρματη πρόσβαση στην μίζα εκκίνησης, στον συναγερμό ασφαλείας και στην τάπα πλήρωσης του ρεζερβουάρ. Για τις κρύες μέρες αλλά και νύχτες, τα θερμαινόμενα γκριπ και η θερμαινόμενη σέλα προσφέρουν την θαλπωρή που αναζητάς σε δύσκολες συνθήκες.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Μάθε πως θα ελέγξεις τη μοτοσυκλέτα σου

BMW: C400 Xμε μόλις 133 ευρώ/μήνα