• 1.459 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
Sym Jet X 125: Υδρόψυκτος κινητήρας και κορυφαίες επιδόσεις

Sym Jet X 125: Υδρόψυκτος κινητήρας και κορυφαίες επιδόσεις

Μια νέα και πιο «επιθετική» εξέλιξη της σειράς Jet της SYM, το Jet X, έρχεται με βελτιωμένα επίπεδα πρακτικότητας και μια τελείως διαφορετική εμφανισιακή ταυτότητα.

Μοναδική sport σχεδίαση με αιχμηρές γραμμέςΤο μοντέλο χαρακτηρίζεται από μια σχεδιαστική ταυτότητα που κοιτά στα μάτια αντίστοιχες προτάσεις scooter ακόμα και μεγαλύτερων κατηγοριών. Πολύ αιχμηρή και σπορμε κεντρικό τούνελ αντί για επίπεδο πάτωμα και το ρεζερβουάρ να βρίσκεται κάτω από την σέλα. Με Full LED φωτισμό, το εμπρός φωτιστικό σώμα ξεχωρίζει από το διαχωρισμό της υψηλής και της χαμηλής δέσμης από τα χαρακτηριστικά φώτα ημέρας σε σχήμα “Υ“. Το πίσω τμήμα ξεχωρίζει από τις αιχμηρές γραμμές και τη σχεδίαση των φώτων με τη χρήση 3D light Bar. Το ελαφρώς φιμέ κρύσταλλο προσδίδει μοναδικά sport χαρακτηριστικά στο Jet X.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με LCD οθόνη, keyless σύστημα και χώρο για ένα full face κράνοςΤο χαμηλό ύψος της μονοκόμματης σέλας προσφέρει εύκολη πρόσβαση στον αναβάτη, ενώ τα ευρύχωρα, πτυσσόμενα μαρσπιέ αλουμινίου σε συνδυασμό με τις μεγάλες χειρολαβές, φροντίζουν για την άνεση του συνεπιβάτη. Ο κύριος αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα μπορεί να φιλοξενήσει ένα Full face κράνος καθώς και μικρότερα αντικείμενα. Παράλληλα, στο εσωτερικό τμήμα της ποδιάς, υπάρχει επιπλέον κλειστός αποθηκευτικός χώρος που διαθέτει και παροχή φόρτισης USB QC 2.0Το πακέτο εξοπλισμού είναι υπερπλήρες και περιλαμβάνει Full LCD πίνακα οργάνων με αυτόματη ρύθμιση επιπέδου φωτεινότητας, o οποίος προσφέρει μια Hi-Tech αίσθηση με επίκεντρο την ευκρίνεια και αναλυτική πληροφόρηση του αναβάτη. Επίσης, τo Jet X είναι εξοπλισμένο με σύστημα keyless για μεγαλύτερη ευκολία του αναβάτη. Ξεκλειδώστε τον αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα και εκκινήστε το Jet X έχοντας απλά το κλειδί πάνω σας.

Κινητήρας με ζωηρές επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση


Με κορυφαίες επιδόσεις για την κατηγορία του, ο νέος κινητήρας της SYM είναι 125 κ.εκ., τετραβάλβιδος, υγρόψυκτος και με έξυπνη διάταξη του ψυγείου κινητήρα που καταργεί τις σωληνώσεις. Διαθέτει ηλεκτρονικό ψεκασμό της Continental και η απόδοσή του φτάνει τους 12.6 ίππους και 1,2 kgm ροπής, στις 8.000 και 6.500 στροφές αντίστοιχα, με πολύ χαμηλή κατανάλωση καυσίμου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »