• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

H Suzuki ετοιμάζεται για έναν νέο τρόπο επικοινωνίας με τους αναβάτες και τους φίλους της μάρκας.

Suzuki: Παρουσιάζει το νέο «Global Salon»

 

Η Suzuki υποδέχεται την ηλεκτρονική εποχή των εκθέσεων μοτοσυκλέτας, παρουσιάζοντας έναν νέο τρόπο διάδρασης με τους φίλους της μάρκας και παρουσίασης των νέων μοντέλων της. Δείτε περισσότερα…

ΝΕΑ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝIΑΣ «SUZUKI GLOBAL SALON»
 
Καλωσορίζουμε το νέο Suzuki Motorcycle Global Salon, μια πλατφόρμα επικοινωνίας νέας γενιάς, για όλους τους φίλους της μάρκας που θα μπορούν να την χρησιμοποιήσουν στο laptop ή το κινητό τους από τις 5 Φεβρουαρίου 2021*.
Αυτό το «παγκόσμιο σαλόνι» επιτρέπει στους χρήστες να ανακαλύψουν τις αγαπημένες τους μοτοσικλέτες αλλά και να παρακολουθήσουν τα αποκαλυπτήρια νέων μοντέλων σε ένα εικονικό περιβάλλον από την άνεση του σπιτιού τους, βιώνοντας όμως την εμπειρία ως μια επίσκεψη σε μια πραγματική έκθεση μοτοσικλέτας.

Μετά την σύνδεσή τους οι χρήστες θα βλέπουν τα μοντέλα, τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους και θα έχουν την δυνατότητα να διαμορφώνουν το χρώμα και τα αξεσουάρ στο μοντέλο που επιθυμούν. Επιπλέον θα μπορούν να αλληλοεπιδράσουν με άλλους επισκέπτες του χώρου.
Η Suzuki πρόκειται να κάνει χρήση της πλατφόρμας για την παρουσίαση νέων μοντέλων ώστε όλοι οι φίλοι της μάρκας παγκοσμίως να παρεβρίσκονται εικονικά.
 
Οι εγγραφές ξεκινούν στις 28 Ιανουαρίου με τα μεγάλα εγκαίνια να πραγματοποιούνται στις 5 Φεβρουαρίου.
 
Μάθετε περισσότερα για την εγγραφή σας εδώ.
 
*Smartphone app διαθέσιμο αργότερα