Οι αγωνιστικές Suzuki GSX-RR 2021 των Joan Mir (36) και Alex Rins (42).

Οι αγωνιστικές Suzuki GSX-RR 2021 των Joan Mir (36) και Alex Rins (42).

Suzuki MotoGP: Παρουσιάστηκαν τα χρώματα του 2021

Η ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα αναβατών και ομάδων στο MotoGP του 2020, αποκάλυψε τα νέα αγωνιστικά χρώματα των μοτοσυκλετών της, με τα οποία υποδέχεται την σεζόν. Δείτε περισσότερα…

SUZUKI: scooter κάνε το δικό σου .. εύκολα!

Η Suzuki Ecstar, πρωταθλήτρια ομάδα στα MotoGP το 2020, προχώρησε στην αποκάλυψη των νέων χρωμάτων της για το 2021. Λίγο πριν τις επίσημες δοκιμές της σεζόν στο Κατάρ, ο Alex Rins και ο πρωταθλητής Joan Mir έδειξαν τις νέες GSX-RR τους στην καθιερωμένη αγωνιστική φωτογράφηση.  
 
Η σεζόν του 2021 θα ξεκινήσει διαφορετικά για την Suzuki, αφού θα απουσιάζει ο επικεφαλής της ομάδας Davide Brivio, στον οποίον πολλοί αποδίδουν την αναγέννηση της ομάδας στα MotoGP. Την θέση του Brivio καλύπτει προς το παρόν ο Shinichi Sahara, ο επικεφαλής του MotoGP project, με την βοήθεια μιας «επιτροπής» 7 ατόμων για την λήψη πληροφοριών και feedback.
 
Η Suzuki Ecstar έχει πλέον και έναν νέο χορηγό: Το ενεργειακό ποτό Monster, έναν από τους κολοσσούς στην παρουσία και τις χορηγίες αθλητών παγκοσμίως. Για την παρουσίαση της ομάδας και την νέα συνεργασία με την Monster, o Sahara είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω έναν νέο συνεργάτη, την Monster Energy, για να ξεκινήσω αυτό το δύσκολο ταξίδι μαζί του. Ελπίζω ότι θα κάνει τις μοτοσυκλέτες μας να φαίνονται πιο δυνατές και πιο ωραίες!»