• 1.459 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
Scooteradiko: Το service που μπορείς να εμπιστευτείς

Scooteradiko: Το service που μπορείς να εμπιστευτείς

Δες τώρα γιατί η εξειδίκευση και η εμπειρία είναι άκρως σημαντικές όταν έρθει η ώρα του service και πως θα επωφεληθεί η μοτοσυκλέτα σου.

Δες ποια εξάτμιση Akrapovic σου ταιριάζει

Τίποτα δεν συγκρίνεται με την εμπειρία και την εξειδίκευση. Είναι τα δυο συστατικά που εγγυώνται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και αυτό ακριβώς αναζητάς όταν έρθει ή ώρα της συντήρησης της μοτοσυκλέτας ή του scooter σου. Αυτό είναι πολύ σημαντικό όχι μόνο γιατί έχεις δώσει μια μικρή περιουσία, αλλά και γιατί έχει άμεσο αντίκτυπο στην ασφάλειά σου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Ο Μανώλης Γκουντούμης με 25 χρόνια εμπειρία αναλαμβάνει οποιαδήποτε εργασία, ακόμα και τις πιο πολύπλοκες όπως είναι ο καθαρισμός των μπεκ. Σύμμαχός του είναι η αγάπη για το αντικείμενο και φυσικά το τελευταίας τεχνολογίας διαγνωστικό της Texa που επιτρέπει την άμεση αναγνώριση και αντιμετώπιση του προβλήματος. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το Scooteradiko παρέχει όχημα εξυπηρέτησης για όσο χρόνο παραμείνει το δικό σου στο συνεργείο. Αν αναζητάς αξεσουάρ αναβάτη και γνήσια ή επώνυμα after market ανταλλακτικά, μπορείς να απευθυνθείς στο Scooteradiko για να σε βοηθήσει στο να κάνεις τις πιο σωστές επιλογές. Η δυνατότητα εξόφλησης με άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας κάνει εύκολες τις αγορές. Δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε το πολύ σημαντικό κομμάτι των ελαστικών με πολλές αξιόπιστες προτάσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Πάροδος Λεωφόρος Βουλιαγμένης 447, Ηλιούπολη

Τηλ.: 2109954944

scooteradiko.gr

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »